logo
glaszetter achtergrond

Atelier Domstad

Atelier Domstad

Atelier Domstad
Ceylonlaan 6, Utrecht
Tel: 030 2722111

Extra informatie

Glaszetten en timmerwerken

Doordat wij zowel ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bijzonder glas en met het leveren en monteren van timmerwerk kunnen wij unieke combinaties maken met hout en glas. Alles naar wens gemaakt, met oog voor detail.

We kunnen het vervangen van kozijnen, ramen en deuren van begin tot eind verzorgen inclusief houtrot herstel en de montage van het glas.

Omdat wij de bescherming van bossen wereldwijd van het grootste belang vinden werken we met hout uit verantwoord beheerde bossen. Daarom kopen we alleen hout met FSC en MTCC keurmerk in.

Video

Bedrijfsgegevens

Atelier Domstad staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector industrie. . De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Glas in Lood Atelier Domstad B.V. Het vestigingsnummer is 000000997919.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Atelier Domstad