logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Vaassen


Overzicht glaszetters Vaassen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Gortel Schilders- en Glasbedrijf
Manegeweg 18, Vaassen
Tel: 0578-571373

 Vaassen
(+1km)

01

Extra informatie:
Van Gortel glas, schilder en wandafwerkingen is een allround professioneel schildersbedrijf. - Onder zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers geniet ons bedrijf al 3 generaties lang (sinds 1932) een uitstekende reputatie. Dat komt met name doordat wij vakmanschap en betrokkenheid centraal stellen. Samen met onze enthousiaste VCA-gecertificeerde medewerkers doen wij graag ons best ervoor te zorgen dat u als klant tevreden bent.

02

Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Actief in Vaassen
Tel: 0578-661789

 Emst
(+4km)

02

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV is gevestigd aan de Stationsweg 67 te Emst (gem. Epe, GLD.). Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1983 en staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit! Het bedrijf is VCA* gecertificeerd en aangesloten bij de AF-erkenningsregeling. Dijkkamp BV voert hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, woningstichtingen en de overheid gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

03

Glasservice HB Glas
Actief in Vaassen
Tel: 0578-627053

 Epe
(+7km)

03

Extra informatie:
Even voorstellen Ons bedrijf bestaat sinds 2006. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en de kleinbouw. Daar wij uitsluitend op bestelling werken, kunnen wij de kosten voor opslag laag houden, derhalve kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Reparatie's van diverse soorten enkel glas kunnen wij vaak nog dezelfde dag voor u repareren of voorzien van een noodvoorziening, isolatieglas kunnen we tegen spoedtoeslag binnen 4 werkdagen herstellen.

04

Van Herk B.V.
Actief in Vaassen
Tel: 0578-620615

 Epe
(+8km)

04

Extra informatie:
Glas Van Herk levert en plaatst de meest uiteenlopende beglazing: van enkelvoudig blank- en figuurglas en spiegels tot meervoudig standaard isolatieglas, HR+ en HR++ ook in combinatie met gehard- of gelaagd glas, brandvertragend- en veiligheidsglas, geluidwerend glas en kunststofbeglazing. Glasschade Bij Van Herk weten we hoe vervelend het is om thuis een gebroken ruit aan te treffen. U wilt natuurlijk het liefst dat uw ruit heel en uw huis zo snel mogelijk weer veilig is.

05

Glashandel La Paloma BV
Actief in Vaassen
Tel: 055-3666666

 Apeldoorn
(+9km)

05

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie ThuisinGlas leverancier van Glaverbel produkten

Extra informatie:
Ons bedrijf is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar oud is en een begrip in en om Apeldoorn. Onze ervaren medewerkers plaatsen isolerend-, inbraakwerend- , brandwerend en/of veiligheidsglas bij u. Ook kunt u bij ons terecht voor spiegels en hardglazen binnen- en buitendeuren of douchedeuren. Een nieuwe trend is het aanbrengen van glazen achterwanden bij keukens, wat wij ook graag voor u verzorgen.

06

Glasteam Twello
Actief in Vaassen
Tel: 0571-276812

 Twello
(+10km)

06

Extra informatie:
Glasteam Twello is al lange tijd een begrip in Twello en is al sinds 1 januari 2002 in handen van Jan Eekhuis. Gebaseerd op onze ervaring, bieden wij al bijna tien jaar een uitstekende service. We zijn een klein bedrijf en vinden klantvriendelijkheid, vakmanschap en het nakomen van de gemaakte afspraken erg belangrijk. Zowel bedrijven, particulieren en instellingen kunnen bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van allerlei soorten beglazing.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vaassen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vaassen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×