logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Varsseveld


Overzicht glaszetters Varsseveld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Janssen Schildersbedrijf
Frankenweg 1, Varsseveld
Tel: 0315-241286
Jaren werkzaam: 91 jaar
5
werknemers

 Varsseveld
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedijf Janssen verzorgt alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing. Wij zoeken met u naar de oplossing die helemaal is toegesneden op uw situatie. Gaat het om beglazing voor een woning of een bedrijfsgebouw? Wilt u optimaal comfort én een maximale be-sparing op energiekosten? Welke voorwaarden stelt u aan de inbraakvertragende of brandwerende eigenschappen? Zodra glashelder is wat uw eisen en wensen zijn, geven wij een advies over de juiste glassoort.

02

Frank Leneman glas- en Schilderwerken
Nassaustraat 7, Varsseveld
Tel: 06-53318325
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Varsseveld
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas Wij leveren glas en plaatsen het ook voor u. Wij leveren alle glassoorten, zoals HR++, Wienersprossen maar ook dubbelglas met eenzijdig gefigureerd glas of glas in lood. Wij kunnen zelfs glas leveren dat zichzelf reinigt via een speciale coatinglaag. Informeer naar de mogelijkheden.

03

De Wolf Schilderwerken B.V.
Gesinkkampstraat 9, Varsseveld
Tel: 0315-243044

 Varsseveld
(+2km)

03

Extra informatie:
Algemeen Indien u op zoek bent naar een ervaren glaszetter in Doetinchem is De Wolf Schilderwerken een ideale partij. Naast uw schilderwerk zijn wij namelijk ook als glaszetter actief en kunnen wij verschillende soorten glas leveren en plaatsen. Professioneel van Dienst Of het nu gaat om het zetten van enkele of dubbele beglazing, wij hebben altijd een juiste glaszetter in Doetinchem ter plaatse die u op professionele wijze van dienst is.

04

Schildersbedrijf Henk Jansen
Actief in Varsseveld
Tel: 0315-681206
Jaren werkzaam: 92 jaar
3
werknemers

 Ulft
(+8km)

04

Extra informatie:
Sinds 1932 voor al uw schilderwerk binnen en buiten / en ook voor al uw glaswerkzaamheden , zoals HR++ isolatieglas / natuurlijk horen ook het behangwerk en verdere wandafwerking bij onze werkzaamheden / wij zijn een bedrijf met korte lijnen naar timmer metsel en loodgieterswerk / dus de afspraken zijn snel gemaakt / voor zowel particulieren als bedrijven

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Varsseveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Varsseveld en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×