logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Varsseveld


Overzicht glaszetters Varsseveld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Janssen Schildersbedrijf
Frankenweg 1, Varsseveld
Tel: 0315-241286

 Varsseveld
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedijf Janssen verzorgt alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing. Wij zoeken met u naar de oplossing die helemaal is toegesneden op uw situatie. Gaat het om beglazing voor een woning of een bedrijfsgebouw? Wilt u optimaal comfort én een maximale be-sparing op energiekosten? Welke voorwaarden stelt u aan de inbraakvertragende of brandwerende eigenschappen? Zodra glashelder is wat uw eisen en wensen zijn, geven wij een advies over de juiste glassoort.

02

Frank Leneman glas- en Schilderwerken
Nassaustraat 7, Varsseveld
Tel: 06-53318325

 Varsseveld
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas Wij leveren glas en plaatsen het ook voor u. Wij leveren alle glassoorten, zoals HR++, Wienersprossen maar ook dubbelglas met eenzijdig gefigureerd glas of glas in lood. Wij kunnen zelfs glas leveren dat zichzelf reinigt via een speciale coatinglaag. Informeer naar de mogelijkheden.

03

Schildersbedrijf Henk Jansen
Actief in Varsseveld
Tel: 0315-681206
Jaren werkzaam: 91 jaar
3
werknemers

 Ulft
(+8km)

03

Extra informatie:
Sinds 1932 voor al uw schilderwerk binnen en buiten / en ook voor al uw glaswerkzaamheden , zoals HR++ isolatieglas / natuurlijk horen ook het behangwerk en verdere wandafwerking bij onze werkzaamheden / wij zijn een bedrijf met korte lijnen naar timmer metsel en loodgieterswerk / dus de afspraken zijn snel gemaakt / voor zowel particulieren als bedrijven

04

Oonk Schildersbedrijf
Actief in Varsseveld
Tel: 0544-372237

 Vragender
(+12km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Professioneel glaszetten door uw specialist uit Vragender Wilt u weten welke glassoort past bij uw woning? Of zoekt u een bepaalde glassoort? Of u nu uw glas wilt laten repareren of vervangen, wij zullen u altijd op maat advies geven. Naast onze reparatieservice zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas. Onze glaszetters zorgen voor een fijne afwerking en een uitstekende service.

05

Karel Riewald glas- en schilderwerken
Actief in Varsseveld
Tel: 0314 80 43 78

 Zelhem
(+13km)

05

Extra informatie:
Isolatieglas / glasherstel Glas plaatsen is ook een onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Het plaatsen van HR++ beglazing is actueel, naast natuurlijk de breukruiten die regelmatig ergens hersteld moeten worden. Door het gebruik van eigen glasvervoer kan ik snel een glasschade herstellen. Ook wordt de laatste jaren steeds vaker bestaande beglazing vervangen door HR++ beglazing, al dan niet uitgevoerd als veiligheidsglas.

06

R. Erdhuizen Verfwinkel en Glaszetter
Actief in Varsseveld
Tel: 0314 66 14 91

 's-heerenberg
(+17km)

06

Extra informatie:
Meer over glashandel R. Erdhuizen Bent u op zoek naar een glashandel bij u in de buurt met een groot assortiment kwaliteits glas? Kom dan eens langs bij R. Erdhuizen. Door het ruime aanbod vindt u altijd wel een type glas dat aansluit bij uw wensen. Hulp nodig met de plaatsing van een raam? Onze vakkundige glaszetter staat graag voor u klaar. Hij komt het gekozen glas op locatie op de juiste manier plaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Varsseveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Varsseveld en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×