logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Veendam


Overzicht glaszetters Veendam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wilting Groep
Lloydsweg 5, Veendam
Tel: 0598-627139
Jaren werkzaam: 3 jaar
3
werknemers

 Veendam
(+2km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Wilting is sinds 1 juni 1994 een gerenomeerd en dynamisch bedrijf dat graag voor u klaarstaat voor alle denkbare schilderwerken. Wij leveren een goede kwaliteit en een breed pakket aan mogelijkheden; Onderhouds- en nieuwbouwschilderwerk, ook aan monumentale panden (b.v. stopverfrenovatie), Levering en plaatsing van enkel- en isolatieglas, Kitrenovatie, Hang en sluitwerk, etc.

02

Reisiger Glas en Schilderwerken
Transportweg 42, Veendam
Tel: 0598-632920

 Veendam
(+2km)

02

Extra informatie:
Al bijna 30 jaar is Reisiger Glas- en Schilderwerken een veelzijdig, herkenbaar en erkend bedrijf. Sinds 16 jaar zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf dat wil zeggen dat: - Iedereen binnen ons bedrijf op de hoogte is van het uitsluiten of minimaliseren van risico's op de werkvloer. - Alle materialen 1x per jaar door onze eigen gecertificeerde keurmeester gekeurd, deze keuringen voeren wij ook uit voor andere bedrijven en instellingen.

03

R. Bruinsma Schilderwerken
Kleine Vaartlaan 31, Veendam
Tel: 0644345570

 Veendam
(+1km)

03

Extra informatie:
Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Wij zijn namelijk een bedrijf gespecialiseerd in schilderen en behangen van muren. Daarnaast het behandelen het onderhouden, desnoods repareren of vervangen van kozijnen. Daar zijn wij bijzonder bekwaam in. Wij gebruiken de beste materialen op de markt. Ons bedrijf scoort in prijs, kwaliteit en ervaring. Hoe gaan wij ter werk? Ik kan eerst bij u komen kijken, bespreekt met u uw wensen en u ontvangt vrijblijvend een passende offerte.

04

Glasatelier Honebeek
Demeterlaan 34, Veendam
Tel: 0598-631344

 Veendam
(+2km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Glasatelier Honebeek Glasatelier Honebeek is al lange tijd gevestigd te Veendam, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van glas-in-loodramen en door onze vakmanschap en creativiteit zijn wij in staat om met restauratie uw oude glas-in-loodpanelen weer in oude glorie te herstellen. Op deze manier hebben wij al veel nieuwe glas-in-loodramen geplaatst, maar ook restauratie van glas-in-lood behoort tot de mogelijkheden.

05

Schildersbedrijf Jan Schrik
Langeleegte 177, Veendam
Tel: 06 - 23944916

 Veendam
(+3km)

05

Extra informatie:
Glaszetter Schildersbedrijf Jan Schrik voor een professionele glaszetter Heeft u behoefte aan een professionele glaszetter? Benader dan de vakkundige glaszetters van Schildersbedrijf Jan Schrik. Door onze grote ervaring en kennis kunnen wij zeer efficiënt en met vakmanschap uw glaszetten. Wij kunnen zowel enkel glas als dubbel glas plaatsen en leveren in alle vormen en maten die u wenst.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Veendam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Veendam en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×