logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Veenendaal


Overzicht glaszetters Veenendaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Stam Glas & Onderhoud
Schenkhorst 81, Veenendaal
Tel: 0318-820228

 Veenendaal
(+2km)

01

Extra informatie:
Stam Glas & Onderhoud, een gezond groeiend ambachtelijk bedrijf, is gespecialiseerd in glasherstel, timmerwerken, renovatie en bijna alles wat men op het gebied van glas kan leveren. Is uw ruit stuk of zijn de kozijnen toe aan vernieuwing, dan kunt u prima bij stam glas en onderhoud terecht. Ook voor het plaatsen van dubbel glas hoeft u niet verder te zoeken. En natuurlijk kennen wij de nieuwe trends in decoratief en geslepen glas.

02

Bert van Kruistum BV
Vijgendam 37a, Veenendaal
Tel: 0318 515 669

 Veenendaal
(+1km)

02

Extra informatie:
Over Bert van Kruistum Meer dan een familiebedrijf In 1989 startte onze vader en schoonvader Bert van Kruistum zijn eigen schildersbedrijf. Met passie en vanuit zijn overtuiging dat vakwerk het verschil maakt. De kenmerkende blokken in de primaire kleuren van ons logo zijn dik dertig jaar later niet voor niets een bekend verschijnsel in Veenendaal en omstreken.

03

EJ Schilders Veenendaal
Lunenburg 30, Veenendaal
Tel: 0620 42 11 63

 Veenendaal
(+2km)

03

Extra informatie:
Glaszetten U wilt een goed advies betreffende de juiste glassoort voor uw pand? Geen probleem, want wij kunnen u uitgebreid informeren over isolerende beglazing en de voordelen ervan. Auto Zo kunt u op stookkosten besparen, condensvorming beperken en inbraakvertraging/-wering realiseren. Ook kunnen wij u informatie verschaffen over gelaagd, gehard, kogelwerend, warmtewerend, warmteabsorberend, getint en figuurglas.

04

Schildersbedrijf Hummel
Julianastraat 43, Veenendaal
Tel: 0318-512612

 Veenendaal
(+1km)

04

Extra informatie:
Beglazing Bent u op zoek naar een stukje glas of wilt u het ook laten plaatsen, Schildersbedrijf Hummel levert en plaatst alle voorkomende glassoorten. Hieronder treft u een overzicht aan van wat wij allemaal voor u kunnen verzorgen op het gebied van glas. Glassoorten: -Enkel glas / Floatglas -(HR) isolatieglasblank glas ...

05

W.H. Roelofsen glas
Actief in Veenendaal
Tel: 06 – 51667645

 Ederveen
(+5km)

05

06

Achterberg Glasdienst
Actief in Veenendaal
Tel: 085 – 0606432

 Ede
(+5km)

06

Extra informatie:
Over Achterberg Glasdienst Iedereen komt weleens in een situatie van een onverwachte glasschade. Dan vraag je je af wie je op dat moment kunt bellen om de schade te herstellen. Sinds begin 2013 is daar een regionaal antwoord op: Achterberg Glasdienst! Achterberg Glasdienst, een nieuwe naam maar jaren ervaren Achterberg Glasdienst is een initiatief van Achterberg Schilders uit Ede.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Veenendaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Veenendaal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×