logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Veghel


Overzicht glaszetters Veghel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van den Boom schilderwerken
De Amert 418 B, Veghel
Tel: 0413 - 363830
Jaren werkzaam: 19 jaar
6
werknemers

 Veghel
(+3km)

01

Extra informatie:
WIJ HELPEN U GRAAG AAN HET GLAS VAN UW KEUZE Wij leveren en zetten glas. Dat doen we voor de particuliere, zakelijke en institutionele markt. Van het beglazen van een complete nieuwbouw tot het vervangen van een ruitje bij u thuis. Van glas in lood tot een douchecabine of spiegel. OOK SPECIAAL GLAS Glas krijgt een steeds prominentere rol in het interieur. Zo kiezen steeds meer mensen voor een glazen achterwand in de keuken.

02

Schildersbedrijf Sjaak vd Louw
Wilgenstraat 3, Veghel
Tel: 0413-350183

 Veghel
(+1km)

02

Extra informatie:
Een bekwaam schildersbedrijf uit Veghel Schildersbedrijf Sjaak vd Louw BV is al jaren een uiterst betrouwbaar schildersbedrijf uit Veghel en klaart iedere schildersklus. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij pakken elke schildersopdracht professioneel aan en garanderen u uiteraard altijd het beste resultaat. Bij ons wordt iedere klus tot in de details verzorgd, met als uitgangspunt een resultaat van langdurige schoonheid.

03

Dege Schilderwerken
Scheifelaar 8, Veghel
Tel: 06-53278805

 Veghel
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Wij plaatsen enkelglas, decoratief glas, Isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerende beglazing en leveren ook spiegels. Brandwerendglas: Brandwerende beglazing verhoogt de veiligheid Naast brandwerende verf of brandwerende coating is brandwerende beglazing een prima mogelijkheid om de brandveiligheid van gebouwen te verhogen. Degeglasservice helpt u hierbij. Wij hebben jarenlange ervaring met brandwerende beglazing en kunnen u dus optimaal van dienst zijn.

04

Salih Schilderwerken
Donauring 28, Veghel
Tel: 06 20443330

 Veghel
(+1km)

04

05

Glasindustrie Ben Evers B.V.
Actief in Veghel
Tel: 073-5474567
Jaren werkzaam: 42 jaar
36
werknemers

 Schijndel
(+6km)

05

Extra informatie:
Welkom! Glasindustrie Ben Evers B.V. in Schijndel is één van de weinige onafhankelijke producenten van isolatieglas in Nederland. Onder de merknaam UNIGLAS® wordt een breed scala aan glasproducten geleverd aan de professionele verwerker. Dankzij jarenlange ervaring, nauwe samenwerking met glasverwerkers en een uitgebalanceerd netwerk van partners kan Glasindustrie Ben Evers B.V. snel en betrouwbaar reageren op specifieke producteisen en individuele klantwensen.

06

Schildersbedrijf Ton van Helvoirt
Actief in Veghel
Tel: 06 40556205

 Schijndel
(+7km)

06

Extra informatie:
Beglazing Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Of u nu op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand. Wilt u veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas, enkele of dubbele beglazing, Hoogrendementsglas (HR++), Vierseizoenenglas, hardglazen deuren, speciale dakbeglazing (serres), emaile glas, glazen borstweringen of spiegels? Schil


Glaszetters Veghel

Als je een gebroken ruit wilt laten vervangen in Veghel, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven in Veghel: Begin je zoektocht door online te zoeken naar glasbedrijven of glaszetters in Veghel. Gebruik zoekmachines of lokale bedrijvengidsen om bedrijven in de omgeving te vinden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar "glaszetters Veghel" of "glasbedrijven Veghel".

Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie, buren of collega's in Veghel of zij goede ervaringen hebben gehad met glaszetters. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare professionals.

Check lokale bouw- en onderhoudsbedrijven: Benader lokale bouw- en onderhoudsbedrijven in Veghel. Deze bedrijven hebben vaak glaszetters in dienst of werken samen met glasbedrijven. Informeer of ze glasvervangingsdiensten aanbieden of kunnen verwijzen naar betrouwbare glaszetters.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de glaszetters die je hebt gevonden en vraag om een gedetailleerde offerte voor het vervangen van de gebroken ruit. Verstrek zoveel mogelijk informatie over het type glas, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantie en de reputatie van het bedrijf. Kies een bedrijf dat betrouwbaar is, goede referenties heeft en redelijke prijzen hanteert.

Plan de afspraak: Nadat je een keuze hebt gemaakt, maak je een afspraak met het gekozen glasbedrijf om de gebroken ruit te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere details die van belang zijn.

Het is ook belangrijk om te controleren of de gekozen glaszetter spoeddiensten aanbiedt, vooral als je een dringende vervanging nodig hebt. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de prijs, de duur van het project en de garantievoorwaarden voordat je het werk laat uitvoeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Veghel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Veghel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×