logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Veghel


Overzicht glaszetters Veghel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van den Boom schilderwerken
De Amert 418 B, Veghel
Tel: 0413 - 363830

 Veghel
(+3km)

01

Extra informatie:
WIJ HELPEN U GRAAG AAN HET GLAS VAN UW KEUZE Wij leveren en zetten glas. Dat doen we voor de particuliere, zakelijke en institutionele markt. Van het beglazen van een complete nieuwbouw tot het vervangen van een ruitje bij u thuis. Van glas in lood tot een douchecabine of spiegel. OOK SPECIAAL GLAS Glas krijgt een steeds prominentere rol in het interieur. Zo kiezen steeds meer mensen voor een glazen achterwand in de keuken.

02

Schildersbedrijf Sjaak vd Louw
Wilgenstraat 3, Veghel
Tel: 0413-350183

 Veghel
(+1km)

02

Extra informatie:
Een bekwaam schildersbedrijf uit Veghel Schildersbedrijf Sjaak vd Louw BV is al jaren een uiterst betrouwbaar schildersbedrijf uit Veghel en klaart iedere schildersklus. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij pakken elke schildersopdracht professioneel aan en garanderen u uiteraard altijd het beste resultaat. Bij ons wordt iedere klus tot in de details verzorgd, met als uitgangspunt een resultaat van langdurige schoonheid.

03

Dege Schilderwerken
Scheifelaar 8, Veghel
Tel: 06-53278805

 Veghel
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Wij plaatsen enkelglas, decoratief glas, Isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerende beglazing en leveren ook spiegels. Brandwerendglas: Brandwerende beglazing verhoogt de veiligheid Naast brandwerende verf of brandwerende coating is brandwerende beglazing een prima mogelijkheid om de brandveiligheid van gebouwen te verhogen. Degeglasservice helpt u hierbij. Wij hebben jarenlange ervaring met brandwerende beglazing en kunnen u dus optimaal van dienst zijn.

04

Salih Schilderwerken
Donauring 28, Veghel
Tel: 06 20443330

 Veghel
(+1km)

04

05

Glasindustrie Ben Evers B.V.
Actief in Veghel
Tel: 073-5474567

 Schijndel
(+6km)

05

Extra informatie:
Welkom! Glasindustrie Ben Evers B.V. in Schijndel is één van de weinige onafhankelijke producenten van isolatieglas in Nederland. Onder de merknaam UNIGLAS® wordt een breed scala aan glasproducten geleverd aan de professionele verwerker. Dankzij jarenlange ervaring, nauwe samenwerking met glasverwerkers en een uitgebalanceerd netwerk van partners kan Glasindustrie Ben Evers B.V. snel en betrouwbaar reageren op specifieke producteisen en individuele klantwensen.

06

Schildersbedrijf Ton van Helvoirt
Actief in Veghel
Tel: 06 40556205

 Schijndel
(+7km)

06

Extra informatie:
Beglazing Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Of u nu op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand. Wilt u veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas, enkele of dubbele beglazing, Hoogrendementsglas (HR++), Vierseizoenenglas, hardglazen deuren, speciale dakbeglazing (serres), emaile glas, glazen borstweringen of spiegels? Schil

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Veghel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Veghel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×