logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Velddriel


Overzicht glaszetters Velddriel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Poulisse
Wordenseweg 27, Velddriel
Tel: 0418-632223
Jaren werkzaam: 17 jaar
10
werknemers

 Velddriel
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Poulisse Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Of het nu gaat om schilderwerk, behangen of het plaatsen van glas. Moderne technieken zoals spuiten en het repareren van houtrot is voor ons dagelijks werk. Wilt u eens kennismaken of heeft u vragen neem dan contact met ons op.

02

Glasservice Noord
Actief in Velddriel
Tel: 073-6417439
Jaren werkzaam: 25 jaar
3
werknemers

 's-hertogenbosch
(+5km)

02

Extra informatie:
Glasservice Noord : Al sinds 50 jaar een gerenommeerd bedrijf in het snel en vakkundig herstellen van glasschade in de regio groot ‘s-Hertogenbosch. Glasatelier van Opdorp: Glasmeester Joost van Opdorp maakt voor u bijzondere glasobjecten op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke glas-in-lood-decoratie, het plaatsen van een hardglazendeur ter verfraaiing van het interieur of het repareren van een glazen meubel.

03

Glasservice Glorius
Actief in Velddriel
Tel: 06 22 82 48 36
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Rossum
(+4km)

03

Extra informatie:
GLASSERVICE GLORIUS Gespecialiseerd in glas Glasservice Glorius houdt zich voornamelijk bezig met het leveren en plaatsen van de meest voorkomende glassoorten. Ook kunnen wij het herstel van uw glasschade verzorgen, wij hebben echter geen 24-uurs service. Zie “Onze producten” wat wij u allemaal aan glas en aanverwante artikelen kunnen leveren,

04

Franken Van den Broek schilderwerken
Actief in Velddriel
Tel: 06-29571599

 's-hertogenbosch
(+5km)

04

05

Timmermans Schilder- & Glaswerken
Actief in Velddriel
Tel: 073-6440036
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+6km)

05

Extra informatie:
Timmermans Schilder & Glaswerken is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Reeds vele jaren is Timmermans Schilder & Glaswerken actief in het schildersvak. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. De leidraad is dat onze klant tevreden moet zijn.

06

Bram van Iersel Schilderwerken
Actief in Velddriel
Tel: 06 1998 5770
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Rosmalen
(+7km)

06

Extra informatie:
Glas service Bespaar direct energie met HR++ ramen HR++ ramen zijn dé manier van energie besparen zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Deze ramen hebben een aantal speciale eigenschappen: ze zijn namelijkextra isolerend, waardoor er minder warmte naar buiten kan ontsnappen. Dit betekent dat het comfortabeler is in huis.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Velddriel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Velddriel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×