logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Veldhoven


Overzicht glaszetters Veldhoven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

van Bree Glasservice
Grenswal 25, Veldhoven
Tel: 040-2549604

 Veldhoven
(+2km)

01

Extra informatie:
van Bree Glasservice vof van Bree Glasservice vof te Veldhoven is een jong en dynamisch bedrijf, werd in 1998 opgericht, en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een betrouwbaar en flexibel bedrijf dat zich richt op bedrijven en particulieren. Wij leveren en plaatsen binnen- en buitenbeglazing voor nieuwbouwprojecten, renovatie, onderhoud en bouwbedrijven van Bree Glasservice vof is specialist in het vervangen van enkel naar dubbel glas.

02

Schildersbedrijf vd Looy BV
De Run 4409, Veldhoven
Tel: 040-2532750

 Veldhoven
(+3km)

02

03

Glas Service Brabant
Actief in Veldhoven
Tel: 040-2220609

 Waalre
(+5km)

03

Extra informatie:
Glasservice Brabant BV, uw partner op het gebied van glas. Sinds 1993 zijn wij actief in het leveren en plaatsen van alle voorkomende glassoorten. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, bedrijven instellingen, justitie, meldkamers en verzekeraars. De dag & nacht service zorgt ervoor dat bij calamiteiten de schade snel wordt hersteld door een nieuwe ruit of een noodafdichting. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week.

04

Karko Glashandel BV
Actief in Veldhoven
Tel: 040-2552046

 Eindhoven
(+4km)

04

Extra informatie:
In 1986 wordt Karko Glashandel bv opgericht door de Karel en Riek Klomp, de zoon Carlo Klomp was direct vanaf de eerste dag werkzaam bij z’n ouders, met het doel een glasbedrijf op te zetten gericht voor de particuliere markt, al snel bleek de particuliere markt te klein te zijn en zijn ons daarom ook gaan richten op nieuwbouwprojecten van klein tot groot.

05

Thijssen Schilders en Glasbedrijf BV Eindhoven
Actief in Veldhoven
Tel: 040-2524856
Jaren werkzaam: 22 jaar
3
werknemers

 Eindhoven
(+3km)

05

Extra informatie:
Glas is een mooi en duurzaam product dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Goede glasproducten kunnen bijdragen aan betere energiebesparing en aan een makkelijker onderhoud. Op gebied van glas is Thijssen Schilders- en Glaszettersbedrijf uw partner bij uitstek. Met onze ruime glaskennis bieden wij u de volgende diensten aan: -Glasschade en reparatie. -Glas vervangen en plaatsen. -Glazen keuken achterwanden.

06

van de Vondevoort Glaswerken
Actief in Veldhoven
Tel: 040-2052131
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Wintelre
(+5km)

06

Extra informatie:
Welkom bij v.d. Vondevoort Glaswerken Van de Vondevoort Glaswerken is een gerenommeerd glasbedrijf en is sinds 2005 actief in het leveren en plaatsen van glas en alle voorkomende glaswerkzaamheden. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven, instellingen en verzekeraars. Door 35 jaar aan glaservaring zijn wij ervaren met: ...

07

Carlo glas
Actief in Veldhoven
Tel: 040-255 15 07
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+4km)

07

08

Beau Monde Schilderwerken
Actief in Veldhoven
Tel: 040-2574276

 Eindhoven
(+4km)

08

Extra informatie:
Glas In glas is tegenwoordig een ongekende variëteit verkrijgbaar. Helder of mat, enkel of dubbel, 4 mm. of 14 mm., met of zonder raster, diversiteit in geluids- en warmteisolatiewaarden, verschillende kleuren, diverse folies, diverse hardheden. Niet altijd gemakkelijk om de juiste keus te bepalen.


Glaszetters Veldhoven

Als je een gebroken ruit wilt laten vervangen in Veldhoven, kun je de volgende stappen volgen:

Meet de afmetingen van de ruit: Voordat je contact opneemt met een glaszetter, meet je de afmetingen van de gebroken ruit zorgvuldig op. Noteer de breedte, hoogte en dikte van de ruit, indien mogelijk.

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Veldhoven. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Veldhoven of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Neem contact op en geef de benodigde informatie: Neem contact op met verschillende glaszetters en geef de benodigde informatie door, zoals de afmetingen van de ruit, het type glas dat moet worden vervangen en eventuele speciale vereisten. Vraag ook naar de beschikbaarheid en kosten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen informatie en offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas, de garanties en de ervaring van de glaszetters. Let ook op de beschikbaarheid en de geschatte duur van het project.

Kies een glaszetter en plan de vervanging: Selecteer de glaszetter die het beste bij je behoeften past en maak een afspraak voor het vervangen van de gebroken ruit. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de datum, tijd en andere relevante details.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd belangrijk is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren en budget in overweging te nemen bij het kiezen van een glaszetter. Daarnaast kunnen lokale regelgeving en vergunningseisen van toepassing zijn in Veldhoven, dus zorg ervoor dat je deze raadpleegt indien nodig.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Veldhoven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Veldhoven en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×