logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Venlo


Overzicht glaszetters Venlo

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Scheuten Projects Venlo
Van Heemskerckweg 9, Venlo
Tel: 077 3599 373

 Venlo
(+7km)

01

02

Bisschops Schildersbedrijf
van Coehoornstraat 5/A, Venlo
Tel: 077-3516911
Jaren werkzaam: 19 jaar
7
werknemers

 Venlo
(+3km)

02

Extra informatie:
Al meer dan 100 jaar kennis en ervaring Bisschops Schildersbedrijf werd in 1906 als Schildersbedrijf De Loo door Alfons de Loo opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog nam Theo Bisschops het bedrijf over. In 1972 volgde zijn zoon Funs Bisschops hem op en twintig jaar later veranderde de naam in Bisschops Schildersbedrijf. De derde generatie Bisschops kwam in 2005 in de firma; sinds 2007 geven Dick en Roel leiding aan het gerenommeerde schildersbedrijf uit Venlo.

03

Arben Schilderwerken
Hogeschoorweg 167, Venlo
Tel: 077-3518499

 Venlo
(+2km)

03

Extra informatie:
Glaswerk Glasschade is vervelend, en glasschade vraagt om een snelle en professionele oplossing. Een deskundige schilder/glaszetter kan de schade herstellen en meteen het schilderwerk bijwerken. Arben Schilderwerken in Venlo is naast een vakkundige schilder ook een bekwame glaszetter. U kunt ons terecht voor vele soorten glaswerk, van enkel glas tot isolatieglas en van bewerkt glas (facet geslepen, gestraald etc.

04

Rooijackers glas
Actief in Venlo
Tel: 06 2742 4439
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Tegelen
(+4km)

04

Extra informatie:
Over ons Rooijackers glas is een jong bedrijf maar wel met 15 jaar ervaring in alle facetten van de glas business. We werken veel en graag samen met andere bedrijven. Dit alles om een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding te creëren. Kortom eerlijke prijzen en een uitstekende service. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten: – Garantie – Nazorg – Nette afwerking Rooijackers glas gaat voor tevreden klanten!


Glaszetters Venlo

Als je glas in Venlo wilt laten vervangen, kun je de volgende stappen volgen:

Identificeer het type glas: Bepaal het specifieke type glas dat je wilt laten vervangen, zoals enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.

Meet de afmetingen op: Neem nauwkeurige metingen van het bestaande glas, zodat je de juiste maat kunt bestellen voor het nieuwe glas.

Zoek een professioneel glasbedrijf: Zoek naar een betrouwbaar glasbedrijf in Venlo dat gespecialiseerd is in het vervangen van glas. Je kunt online zoeken naar lokale bedrijven, vragen om aanbevelingen van vrienden, familie of buren, of gebruikmaken van een online service die je helpt bij het vinden van gekwalificeerde professionals.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glasbedrijven en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offertes gedetailleerde informatie bevatten over de kosten van het glas, de installatiekosten, eventuele bijkomende werkzaamheden en de tijdlijn van het project.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantievoorwaarden en de reputatie van het bedrijf. Kies een glasbedrijf dat aan je eisen voldoet en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Plan de vervanging: Nadat je een glasbedrijf hebt gekozen, plan je samen met hen een geschikte datum voor de vervanging. Bespreek eventuele specifieke wensen of vragen die je hebt.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum zal het glasbedrijf het oude glas verwijderen en het nieuwe glas installeren. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders aanwijst om toezicht te houden tijdens de vervanging.

Controleer het resultaat: Na de vervanging controleer je het nieuwe glas grondig om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Controleer op eventuele beschadigingen, zorg dat het glas goed past en controleer de isolatieprestaties, indien van toepassing.

Betaling en garantie: Registreer de betaling volgens de afspraken die zijn gemaakt. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het nieuwe glas.

Door deze stappen te volgen, kun je het glas laten vervangen in Venlo met behulp van een professioneel glasbedrijf. Zorg ervoor dat je samenwerkt met erkende en betrouwbare professionals om ervoor te zorgen dat het project naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Venlo of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Venlo en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×