logo
glaszetter achtergrond

Bisschops Schildersbedrijf

Bisschops Schildersbedrijf

Bisschops Schildersbedrijf
van Coehoornstraat 5/A, Venlo
Tel: 077-3516911

Extra informatie

Al meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Bisschops Schildersbedrijf werd in 1906 als Schildersbedrijf De Loo door Alfons de Loo opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog nam Theo Bisschops het bedrijf over. In 1972 volgde zijn zoon Funs Bisschops hem op en twintig jaar later veranderde de naam in Bisschops Schildersbedrijf. De derde generatie Bisschops kwam in 2005 in de firma; sinds 2007 geven Dick en Roel leiding aan het gerenommeerde schildersbedrijf uit Venlo.

Bedrijfsgegevens

Bisschops Schildersbedrijf staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector bouwnijverheid. Bisschops Schildersbedrijf omschrijft zichzelf als schilders-, glaszetters- en behangersbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn schilderen en glaszetten. Het bedrijf is ruim 18 jaar geleden opgericht.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Bisschops Schildersbedrijf