logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Venray


Overzicht glaszetters Venray

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Theuws AF Erkend Schildersbedrijf
Merseloseweg 64, Venray
Tel: 0478-586888

 Venray
(+2km)

01

Extra informatie:
Glaszetter van Venray en omstreken Eén van onze kernactiviteiten is glaszetten. Of het nu gaat om het beglazen van uw nieuwe woning of bedrijfspand, of om het vervangen van een gebroken ruit in huis of buitenshuis, we staan altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring als glaszetter weten we voor elk type kozijn de beste en snelste werkmethoden te gebruiken. Het zetten van glas in (hard)houten kozijnen, metalen kozijnen en kunststof kozijnen heeft voor ons geen geheimen.

02

Fransman Glas
Keizersveld 54a, Venray
Tel: 0478-502582
Jaren werkzaam: 38 jaar
2
werknemers

 Venray
(+2km)

02

Extra informatie:
Alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Fransman Glas is gespecialiseerd in het monteren van alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Nieuwbouw en renovatie Dit komt met name voor bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Juist bij deze projecten is het verstandig om Fransman Glas tijdig in het project te betrekken.

03

Time 2 Paint schilderwerken
Stationsweg 133a, Venray
Tel: 06 46017282

 Venray
(+2km)

03

Extra informatie:
GLASWERK Isolatie van warmte wordt steeds belangrijker. Een vakkundig advies vanTime 2 Paint over isolerende beglazing kan u flink wat energiekosten besparen. Ook binnenshuis kunnen wij alle mogelijke soorten glas leveren en plaatsen: gelaagd glas, facetglas, draadglas, noem maar op. Vraag gerust om advies.

04

Arts Schildersbedrijf
Actief in Venray
Tel: 0478-581236
3
werknemers

 Oostrum
(+2km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Arts Schildersbedrijf onderscheidt zich als een ambachtelijk schilders-, glaszetters- en behangersbedrijf met een uitstekende reputatie in omgeving Venray. Wij werken voor met name particulieren, aannemers, bedrijven, instellingen, scholen, kerken en Verenigingen van Eigenaren. Het schildersbedrijf is gespecialiseerd in klein- en groot onderhoud, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

05

Schildersbedrijf Romeo Hendriks
Actief in Venray
Tel: 06-22015209

 Vierlingsbeek
(+9km)

05

Extra informatie:
Beglazing Op het gebied van glas is bij ons alles mogelijk, onder andere: Plaatsen en renoveren van alle soorten - Enkelglas - Isolatieglas HR++, - Neutraal zonwerend glas - Monumenten glas - Brandvertragend glas Plaatsen van terrasafscherming, schuifsystemen en glaswanden in alle soorten en kleuren Leveren van alle soorten isolatie...

06

Theunissen Glashandel & Glasservice BV
Actief in Venray
Tel: 0485-520732
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Boxmeer
(+13km)

06

Extra informatie:
Theunissen glashandel en glasservice in Boxmeer levert en monteert nagenoeg alle voorkomende vlakglas soorten voor bedrijven en particulieren in Zuid Oost Nederland. De werkzaamheden bestaan uit: •Vervangen van breukglas •Leveren en monteren van glas voor nieuwbouw •Renovatie: enkel- of dubbelglas vervangen voor nieuw (hr++) isolatieglas •Leveren van glas aan bedrijven en particulieren Producten •Enkel blank glas 2 t/m 25 mm •Enkel gekleurd glas (o.


Glaszetters Venray

Als je een gebroken ruit wilt laten vervangen in Venray, kun je de volgende stappen volgen:

Meet de afmetingen van de ruit: Voordat je contact opneemt met een glaszetter, meet je de afmetingen van de gebroken ruit zorgvuldig op. Noteer de breedte, hoogte en dikte van de ruit, indien mogelijk.

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Venray. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Venray of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Neem contact op en geef de benodigde informatie: Neem contact op met verschillende glaszetters en geef de benodigde informatie door, zoals de afmetingen van de ruit, het type glas dat moet worden vervangen en eventuele speciale vereisten. Vraag ook naar de beschikbaarheid en kosten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen informatie en offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas, de garanties en de ervaring van de glaszetters. Let ook op de beschikbaarheid en de geschatte duur van het project.

Kies een glaszetter en plan de vervanging: Selecteer de glaszetter die het beste bij je behoeften past en maak een afspraak voor het vervangen van de gebroken ruit. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de datum, tijd en andere relevante details.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd belangrijk is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren en budget in overweging te nemen bij het kiezen van een glaszetter. Daarnaast kunnen lokale regelgeving en vergunningseisen van toepassing zijn in Venray, dus zorg ervoor dat je deze raadpleegt indien nodig.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Venray of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Venray en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×