logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Vianen (UT)


Overzicht glaszetters Vianen (UT)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Nederend v.o.f.
Bolgerijsekade 18, Vianen
Tel: 0347-376916

 Vianen
(+3km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij? "Al meer dan 25 jaar in en rondom Vianen een begrip.." Op 1 mei 1986 begon de heer Wim Nederend, na 11 jaar samen met zijn vader te hebben gewerkt in de glasbranche, voor zichzelf. Door goede en vlotte service kreeg dit kleine maar persoonlijke bedrijf in de loop der jaren grote vaste klanten zoals gemeentes, woningbouwverenigingen en aannemers. Maar ook veel particulieren wisten Glasservice Nederend te vinden.

02

Dielissen Schilderwerken
Rietkamp 70, Vianen
Tel: 06-28270421

 Vianen
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Ook voor een kapotte ruit of nieuwe beglazing kunt u bij ons terecht. Wilt u dubbelglas, enkelglas of misschien wel figuurglas. Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren omdat wij nauw samenwerken met een erkend glasbedrijf.

03

R.M. Glas Nederland B.V.
Actief in Vianen (UT)
Tel: 030-6022133

 Nieuwegein
(+4km)

03

Extra informatie:
RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten. Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft.

04

Glasservice IJsselstein
Actief in Vianen (UT)
Tel: 030-6875650

 Ijsselstein
(+5km)

04

Extra informatie:
Dé vertrouwde glaspartner voor particulieren en zakelijke klanten Voor iedereen Van grootschalig glasproject tot het vervangen van een koelkastruitje. Van (de restauratie) van glas in lood tot vervanging van bestaande ruiten door isolatieglas. Voor elke behoefte op glasgebied is Glasservice IJsselstein uw partner. We leveren en zetten alle soorten glas. Service en kwaliteit Service en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

05

Schildersbedrijf H vd Hijden BV
Actief in Vianen (UT)
Tel: 030-6040888

 Nieuwegein
(+4km)

05

Extra informatie:
Glasservice Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning steeds belangrijker. Goede isolerende beglazing heeft niet alleen een energievoordeel, maar werkt ook inbraak vertragend en voorkomt condensvorming. Naast isolerend glas zijn er nog legio andere mogelijkheden, bijvoorbeeld: ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vianen (UT) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vianen (UT) en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×