logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Vierlingsbeek


Overzicht glaszetters Vierlingsbeek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Creemers Glas-, schilder- en onderhoudswerken BV
Grotestraat 57, Vierlingsbeek
Tel: 0478-632044
Jaren werkzaam: 52 jaar
24
werknemers

 Vierlingsbeek
(+1km)

01

Extra informatie:
Creemers Glas-, schilder- en onderhoudswerken in Vierlingsbeek kent zijn oorsprong rond het jaar 1888, toen onder leiding van Johannes Creemers. Het familiebedrijf wordt vandaag de dag geleid door de vijfde generatie, in de persoon van Michel Creemers. Naast het ‘pure’ schilderswerk biedt Creemers diensten aan op het gebied van bouwkundige werkzaamheden en glaszetterij. Hoewel we trots zijn op de rijke geschiedenis van ons bedrijf, kijken we niet teveel achteruit.

02

Schildersbedrijf Romeo Hendriks
Kloosterstraat 8, Vierlingsbeek
Tel: 06-22015209

 Vierlingsbeek
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Op het gebied van glas is bij ons alles mogelijk, onder andere: Plaatsen en renoveren van alle soorten - Enkelglas - Isolatieglas HR++, - Neutraal zonwerend glas - Monumenten glas - Brandvertragend glas Plaatsen van terrasafscherming, schuifsystemen en glaswanden in alle soorten en kleuren Leveren van alle soorten isolatie...

03

Fransman Glas
Actief in Vierlingsbeek
Tel: 0478-502582
Jaren werkzaam: 39 jaar
2
werknemers

 Venray
(+7km)

03

Extra informatie:
Alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Fransman Glas is gespecialiseerd in het monteren van alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Nieuwbouw en renovatie Dit komt met name voor bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Juist bij deze projecten is het verstandig om Fransman Glas tijdig in het project te betrekken.

04

Time 2 Paint schilderwerken
Actief in Vierlingsbeek
Tel: 06 46017282

 Venray
(+8km)

04

Extra informatie:
GLASWERK Isolatie van warmte wordt steeds belangrijker. Een vakkundig advies vanTime 2 Paint over isolerende beglazing kan u flink wat energiekosten besparen. Ook binnenshuis kunnen wij alle mogelijke soorten glas leveren en plaatsen: gelaagd glas, facetglas, draadglas, noem maar op. Vraag gerust om advies.

05

Theuws AF Erkend Schildersbedrijf
Actief in Vierlingsbeek
Tel: 0478-586888

 Venray
(+9km)

05

Extra informatie:
Glaszetter van Venray en omstreken Eén van onze kernactiviteiten is glaszetten. Of het nu gaat om het beglazen van uw nieuwe woning of bedrijfspand, of om het vervangen van een gebroken ruit in huis of buitenshuis, we staan altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring als glaszetter weten we voor elk type kozijn de beste en snelste werkmethoden te gebruiken. Het zetten van glas in (hard)houten kozijnen, metalen kozijnen en kunststof kozijnen heeft voor ons geen geheimen.

06

Schilder Willems
Actief in Vierlingsbeek
Tel: 0485-372034

 Rijkevoort
(+11km)

06

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedrijf Willems is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van beglazing, in het bijzonder van isolerend glas, HR+, HR++ (dubbelglas) en HR+++ (tripleglas). Wij verzorgen het gehele traject, van het inmeten van het glas tot het daadwerkelijk plaatsen ervan. U wordt hierin compleet ontzorgd. Ook kunnen we uw huis of pand voorzien van duurzaam dubbelglas of tripleglas en dit weer in de originele staat terugplaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vierlingsbeek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vierlingsbeek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×