logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Vierpolders


Overzicht glaszetters Vierpolders

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Brielse Glashandel
Seggeweg 79, Vierpolders
Tel: 0181-414182

 Vierpolders
(+2km)

01

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

02

Vonk Glas- en Schilderwerken
Actief in Vierpolders
Tel: 0181-313203

 Hellevoetsluis
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
Vlakglas Recycling Nederland

Extra informatie:
Glasservice Vonk is een Glaszetbedrijf in de ruimste zin van het woord. Voor kapotte beglazing hebben wij een 24 uurs-storingsdienst. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor spiegels, tafelbladen, glazen deuren, glas in lood, veiligheidsglas, geslepen glas, figuurglas en gestraald glas. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen verzorgen. Onlangs is onze showroom aan de Christiaan Huygensweg vernieuwd en u kunt er zelf uw keuze maken uit diverse soorten glas en spiegels.

03

Glas- en Schildersbedrijf HGS
Actief in Vierpolders
Tel: 0181-393901

 Hellevoetsluis
(+5km)

03

Extra informatie:
Wie zijn wij Wij leveren niet alleen mooi en strak schilderwerk, maar ook een resultaat met een lange levensduur. De kwaliteit wordt geleverd door gediplomeerde vakschilders. Zij hebben de kennis en de kunde om ook de ondergond te optimaliseren, voordat de uiteindelijke lakverflaag wordt aangebracht.

04

Oostvoornse Glashandel
Actief in Vierpolders
Tel: 0181-486393

 Oostvoorne
(+6km)

04

05

Meertens Glas
Actief in Vierpolders
Tel: 0181-616273

 Geervliet
(+7km)

05

Extra informatie:
Het was René Meertens die in 1995 met het glasbedrijf begon. Vijf jaar later sloot Hans Nieuwpoort zich als glascompagnon bij hem aan. De klanten van Meertens Glas en Schilderwerken bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten. Meertens Glas en Schilderwerken verzorgt de vakkundige reparatie van glas en zet ook glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden.

06

Glashandel Het Nieuwe Noorden
Actief in Vierpolders
Tel: 0181-638 171

 Zuidland
(+8km)

06

Extra informatie:
Sinds 1940 expert in glas ‍Glashandel Het Nieuwe Noorden is een bedrijf dat zich in 1940 vestigde als glas in lood atelier. Tot op de dag van vandaag zijn wij actief in de glasbranche. Met werkzaamheden als het plaatsen van isolatieglas, het zandstralen van glas, het boren en slijpen van glas en het maken van glas in lood, zijn wij allround op het glasgebied.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vierpolders of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vierpolders en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×