logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Vlaardingen


Overzicht glaszetters Vlaardingen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel de Kok
Postbus 582, Vlaardingen
Tel: 010-4343811

 Vlaardingen
(+3km)

01

Extra informatie:
Dé glashandel in Vlaardingen en omstreken Glas is helder, duurzaam, licht en…. glas is vooral…. mooi! Met dit motto als uitgangspunt verzorgt Glashandel de Kok al ruim 80 jaar in Vlaardingen en omstreken een ruim producten- en dienstenpakket op het gebied van glas. Of het nu gaat om een groot renovatie- of nieuwbouwproject of om een ruitje in de schuurdeur, voor zowel bedrijven als particulieren biedt onze glashandel een passende oplossing.

02

Glasdesign Schiedam BV
Actief in Vlaardingen
Tel: 010-2472220
Jaren werkzaam: 15 jaar
4
werknemers

 Schiedam
(+5km)

02

03

Glasindustrie van Putten B.V.
Actief in Vlaardingen
Tel: 010 – 4151466
Jaren werkzaam: 33 jaar
8
werknemers

 Rotterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Over ons Glasindustrie van Putten B.V. is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 70 jaar gevestigd is in Rotterdam. Voor onze vakkundige en ervaren werknemers staat kwaliteit hoog in het vaandel en is het werken met precisie geen probleem. Over de jaren hebben wij ons machinepark vernieuwd met als laatste aanwinst de computer gestuurde snijmachines. Door onze moderne snijtafels zijn wij in staat om elke glassoort CNC op maat te snijden.

04

Wingman Montage
Actief in Vlaardingen
Tel: 0648801170
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Schiedam
(+3km)

04

Extra informatie:
Specialist in het plaatsen van luxe hard glasoplossingen Wij meten, leveren en plaatsen speciaal hardglas en interieurglas. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers leveren wij snel, flexibel en altijd met de beste kwaliteit en garantie. Wij plaatsen alle soorten maatwerk glasoplossingen voor uw woning of kantoor. Onze projecten Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar hebben ook de nodige ervaring opgedaan in grote zakelijke projecten.

05

Nederlandse Glasindustrie B.V.
Actief in Vlaardingen
Tel: 010 – 4622258
Jaren werkzaam: 89 jaar
2
werknemers

 Schiedam
(+5km)

05

Extra informatie:
Over ons Wij zijn een echt familiebedrijf opgericht in 1934. Sinds 1980 zijn we gevestigd in de Spaanse Polder aan de Kommiezenlaan 20, te Schiedam. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot het bedrijf wat we vandaag de dag kennen, klantgericht, flexibel en altijd een antwoord op maat voor uw aanvraag.

06

Ham schilders
Actief in Vlaardingen
Tel: 010 - 4708186

 Schiedam
(+5km)

06

Extra informatie:
Beglazing In combinatie met schilderwerk kunnen wij uw woning of kantoor voorzien van nieuw glas. Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of vraag direct een prijs op via de onderstaande knop!

07

Schildersbedrijf Schalekamp
Actief in Vlaardingen
Tel: 010-4380022

 Schiedam
(+5km)

07

Extra informatie:
Industriële Beglazing Het toepassen van glas kan decoratief en esthetisch zijn. Waar het vooral om gaat is de veiligheid in uw werk- en produktieomgeving. Mooi en robuust glas dat tegen een stootje kan. Ook op dat gebied is Schalekamp uw specialist.


Glaszetters Vlaardingen

Als je ruiten wilt laten vervangen in Vlaardingen, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar stappen die je kunt volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Vlaardingen. Je kunt dit doen via online zoekmachines of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de ruiten. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals het type glas dat je wilt, de afmetingen van de ruiten en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van de ruiten. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Laat de ruiten vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter de oude ruiten verwijderen en de nieuwe ruiten installeren. Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens het vervangen, zodat je eventuele vragen kunt stellen of specifieke instructies kunt geven.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of de ruiten goed zijn geplaatst, geen beschadigingen hebben en goed sluiten.

Het vervangen van ruiten is vaak een klus voor professionals, omdat het nauwkeurigheid en expertise vereist. Het is raadzaam om een ervaren glaszetter in te schakelen om ervoor te zorgen dat het werk correct en veilig wordt uitgevoerd.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vlaardingen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vlaardingen en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×