logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Vlaardingen


Overzicht glaszetters Vlaardingen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel de Kok
Postbus 582, Vlaardingen
Tel: 010-4343811

 Vlaardingen
(+3km)

01

Extra informatie:
Dé glashandel in Vlaardingen en omstreken Glas is helder, duurzaam, licht en…. glas is vooral…. mooi! Met dit motto als uitgangspunt verzorgt Glashandel de Kok al ruim 80 jaar in Vlaardingen en omstreken een ruim producten- en dienstenpakket op het gebied van glas. Of het nu gaat om een groot renovatie- of nieuwbouwproject of om een ruitje in de schuurdeur, voor zowel bedrijven als particulieren biedt onze glashandel een passende oplossing.

02

Glasdesign Schiedam BV
Actief in Vlaardingen
Tel: 010-2472220

 Schiedam
(+5km)

02

03

Glasindustrie van Putten B.V.
Actief in Vlaardingen
Tel: 010 – 4151466

 Rotterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Over ons Glasindustrie van Putten B.V. is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 70 jaar gevestigd is in Rotterdam. Voor onze vakkundige en ervaren werknemers staat kwaliteit hoog in het vaandel en is het werken met precisie geen probleem. Over de jaren hebben wij ons machinepark vernieuwd met als laatste aanwinst de computer gestuurde snijmachines. Door onze moderne snijtafels zijn wij in staat om elke glassoort CNC op maat te snijden.

04

Wingman Montage
Actief in Vlaardingen
Tel: 0648801170

 Schiedam
(+3km)

04

Extra informatie:
Specialist in het plaatsen van luxe hard glasoplossingen Wij meten, leveren en plaatsen speciaal hardglas en interieurglas. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers leveren wij snel, flexibel en altijd met de beste kwaliteit en garantie. Wij plaatsen alle soorten maatwerk glasoplossingen voor uw woning of kantoor. Onze projecten Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar hebben ook de nodige ervaring opgedaan in grote zakelijke projecten.

05

Nederlandse Glasindustrie B.V.
Actief in Vlaardingen
Tel: 010 – 4622258

 Schiedam
(+5km)

05

Extra informatie:
Over ons Wij zijn een echt familiebedrijf opgericht in 1934. Sinds 1980 zijn we gevestigd in de Spaanse Polder aan de Kommiezenlaan 20, te Schiedam. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot het bedrijf wat we vandaag de dag kennen, klantgericht, flexibel en altijd een antwoord op maat voor uw aanvraag.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vlaardingen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vlaardingen en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×