logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Vleuten


Overzicht glaszetters Vleuten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Weber Glas Schilderen en Renovatie
Frederik van Eedenstraat 6, Vleuten
Tel: 06-45988501

 Vleuten
(+2km)

01

Extra informatie:
WELKOM BIJ WEBER GLAS, SCHILDEREN EN RENOVATIE Heeft u een kleine of grote renovatie? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een glas / kozijn / raam / deur of schilderwerk leverancier. Door een aantal jaren ervaring in de renovatie hebben wij geleerd om zo goed mogelijk deskundig advies en kwaliteit werk te leveren. Heldere en duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken vanaf begin in de offerte, tot aan werk opleveren zijn ons belangrijke eisen.

02

Schildersbedrijf Hoogstraten
Pastoor Ohllaan 29, Vleuten
Tel: 030-6775186

 Vleuten
(+1km)

02

03

ALL-IN GLAS B.V.
Actief in Vleuten
Tel: 030-2310694

 Utrecht
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
SVG GBO VCA Uniglas Hersteldirect GlassInside

Extra informatie:
Al ruim veertig jaar is All-in Glas een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Begonnen met één man personeel vanuit een oud pakhuis, uitgegroeid tot een allround glaszettersbedrijf met glaszetters, timmermannen en glas-in-lood-makers. Zoals onze naam vertelt, doen wij alles op het gebied van glas.

04

Glas en Onderhoudsbedrijf C Remkes
Actief in Vleuten
Tel: 0302013657

 Maarssen
(+4km)

04

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Remkes is een vertrouwd adres voor al uw glaswerken,plaatsen van kozijnen, glazen keuken achterwanden, douche cabines & slotenservice. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

05

Heart Glass
Actief in Vleuten
Tel: 06 43231521

 Utrecht
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Heart Glass Wij zijn een glas in lood atelier gevestigd in Utrecht die gespecialiseerd is in restauratie en decoratie en het verduurzamen van glas in lood ramen in isolatieglas (dubbelglas). Het restaureren en repareren van glas in lood ramen is een van onze specialisaties. Met ruime aandacht en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw waardevolle glas in lood ramen op de juiste wijze hersteld worden en u ze als nieuw terug krijgt.

06

Solo glass
Actief in Vleuten
Tel: 06-51349726

 Harmelen
(+5km)

06

Extra informatie:
Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur.

07

Wits Utrecht BV Vastgoed Onderhoud
Actief in Vleuten
Tel: 030-2448227

 Utrecht
(+4km)

07

Extra informatie:
Glasvervanging Wits regelt het herstel, het vervangen of plaatsen van alle soorten glas. Daar gaat een goed advies aan vooraf. Al het glas dat we plaatsen is gecertificeerd. U wordt geadviseerd over de soort, de samenstelling en de dikte van het glas. En welk type voor uw woning of gebouw het meest geschikt is. Door de juiste glaskeuze en toepassing stijgt het comfort en de waarde van uw woning. Als vanzelfsprekend adviseren en werken we volgens wettelijke voorschriften.

08

Schildersbedrijf Eric Vollenbroek
Actief in Vleuten
Tel: 06-18476139

 Maarssen
(+4km)

08

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vleuten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vleuten en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×