logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zeeland > Vlissingen


Overzicht glaszetters Vlissingen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Walglas
Handelsweg 7, Vlissingen
Tel: 0118-466878
Jaren werkzaam: 36 jaar
3
werknemers

 Vlissingen
(+3km)

01

Extra informatie:
Gerrit van der Wal is in 1989 begonnen met Glasservice Gerrit van der Wal VOF in Vlissingen. In 2002 is Johan daarbij gekomen. En tenslotte kwam in 2007 Rineke Jacobse-Visser het team versterken. De bedoeling van deze website is, dat u de nodige informatie verzamelt over uw wensen en u daarna met de juiste gegevens een offerte kunt aanvragen. Mocht u vragen hebben of op- of aanmerkingen hebben over de website, dan horen wij dit graag.

02

Jaru glas
Actief in Vlissingen
Tel: 06-51335352

 Koudekerke
(+4km)

02

Extra informatie:
Wat kunnen wij voor u betekenen? Jaruglas heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van kozijnen, rolluiken, dakbedekking en vervangen van glas. Ook voor onderhoud en renovatie van uw dak of gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar vertrouwen veel klanten op de kwaliteit en het vakmanschap van onze vaklieden.

03

Roegiers glas
Actief in Vlissingen
Tel: 0113 577221
Jaren werkzaam: 30 jaar
15
werknemers

 Heinkenszand
(+18km)

03

Extra informatie:
WAAROM ROEGIERS GLAS Roegiers glas is het grootste glasmontagebedrijf van Zuidwest Nederland. Een professioneel glasbedrijf met ca. 30 medewerkers verzorgen dagelijks glasherstel met onze 24-uurs dienst voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en groot vastgoedbezitters/beheerders. Bij een calamiteit staan wij in Zeeland binnen 1,5 uur bij u voor de deur.

04

Zeeuwse Glashandel
Actief in Vlissingen
Tel: 0113-376350
Jaren werkzaam: 12 jaar
2
werknemers

 Wissenkerke
(+19km)

04

Extra informatie:
Over Ons Zeeuwse Glashandel De Zeeuwse Glashandel is opgericht door Fred. Met de expertise van de Zeeuwse Glashandel wordt menig klant, in de Zeeland en Omstreken, op de juiste manier bediend. De Zeeuwse Glashandel heeft tevens een locatie in Kamperland en Wissenkerke, waar u meer dan welkom bent.

05

Melieste Glas
Actief in Vlissingen
Tel: 0113-227854
Jaren werkzaam: 84 jaar
14
werknemers

 Goes
(+22km)

05

Extra informatie:
Al sinds 1938 is Glashandel Melieste Goes een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse (en West-Brabantse) glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren.

06

Test Glaszetters
Actief in Vlissingen
Tel: 0115-123456

 Terneuzen
(+23km)

06


Glaszetters Vlissingen

Als je glas wilt laten vervangen in Vlissingen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Vlissingen. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Vlissingen of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat moet worden vervangen, de afmetingen van het glas en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en glas laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Vlissingen.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vlissingen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vlissingen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×