logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Voerendaal


Overzicht glaszetters Voerendaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Allround Klussenbedrijf Peter Coenen
Lindelaufer Gewande 9A, Voerendaal
Tel: 0623832737
Jaren werkzaam: 18 jaar
4
werknemers

 Voerendaal
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Allround Klussenbedrijf Peter Coenen: uw deurenspecialist! U kunt bij ons terecht voor: - Glaszetten - Binnendeuren - Buitendeuren - Sectionaaldeuren - Roldeuren - Rolluiken - Veilig hang- en sluitwerk

02

Glashandel den Bol
Actief in Voerendaal
Tel: 06-52447474
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Heerlen
(+5km)

02

Extra informatie:
Het glasbedrijf uit Heerlen U kunt zich erachter verschuilen, eruit klimmen en doorheen kijken. Bovenal geeft het natuurlijk licht aan uw ruimte. Als de ruit gebroken is of toe aan vervanging, belt u gewoon het glasbedrijf uit Heerlen. Kijk, dat is helder. Elk glas vakkundig geplaatst Glashandel den Bol is een glasbedrijf in Heerlen dat al jaren gespecialiseerd is in het verkopen, plaatsen en vervangen van glas voor zowel particulieren als bedrijven.

03

Kelleners Glasdesign
Actief in Voerendaal
Tel: 045-5610570
Jaren werkzaam: 2 jaar
5
werknemers

 Kerkrade
(+7km)

03

Extra informatie:
Ons bedrijf is gegroeid, de showroom werd te klein, net zoals de opslag en de werkplaats. Na grondig zoeken hebben we een schitterend nieuw pand gevonden alwaar we u, met nog meer plezier en vanzelfsprekend met dezelfde persoonlijke inzet en service, nóg beter van dienst zullen zijn! Komt u snel eens kijken in onze showroom.

04

Perfect Glaszetters
Actief in Voerendaal
Tel: 046-4420880
Jaren werkzaam: 25 jaar
2
werknemers

 Oirsbeek
(+9km)

04

Extra informatie:
Glaszetters en kozijnmontagebedrijf in Oirsbeek en omgeving Perfect heeft een helder beeld van de juiste ramen in elke woning. Wij hebben bijna twintig jaar ervaring en adviseren u over het soort glas en het type kozijnen dat het beste past bij uw huis. Perfectie is: kwaliteit en keuze Wij werken samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen.

05

Glas Parkstad
Actief in Voerendaal
Tel: 045-5463955

 Kerkrade
(+10km)

05

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie VCA Nederland

Extra informatie:
Wij zijn een representatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van alle soorten glas. blank en gekleurd floatglas in alle diktes -gezandstraald glas -geslepen glas / facet -alle soorten figuurglas -glas in lood -veiligheidsglas in alle diktes -spiegels, raamventilatoren en ventilatieroosters -alle soorten isolatieglas Glashandel Parkstad is als glasspecialist een echte allrounder met veel ervaring.

06

Hennekens Glasbedrijf
Actief in Voerendaal
Tel: 046-4371178
Jaren werkzaam: 23 jaar
6
werknemers

 Beek
(+13km)

06

Extra informatie:
Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB) Glas in alle soorten, maten en toepassingen. Op maat gefabriceerd en desgewenst ter plekke geleverd en geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs. Uiteraard in overleg met u. Dát wordt u geboden door Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB). Maar u mag nog meer van ons verwachten: altijd een passend en eerlijk advies. HGB is niet alleen glas (-groot) handel, maar tevens ook producent.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Voerendaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Voerendaal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×