logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Voerendaal


Overzicht glaszetters Voerendaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Allround Klussenbedrijf Peter Coenen
Lindelaufer Gewande 9A, Voerendaal
Tel: 0623832737
Jaren werkzaam: 19 jaar
4
werknemers

 Voerendaal
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Allround Klussenbedrijf Peter Coenen: uw deurenspecialist! U kunt bij ons terecht voor: - Glaszetten - Binnendeuren - Buitendeuren - Sectionaaldeuren - Roldeuren - Rolluiken - Veilig hang- en sluitwerk

02

Glashandel den Bol
Actief in Voerendaal
Tel: 06-52447474
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Heerlen
(+5km)

02

Extra informatie:
Het glasbedrijf uit Heerlen U kunt zich erachter verschuilen, eruit klimmen en doorheen kijken. Bovenal geeft het natuurlijk licht aan uw ruimte. Als de ruit gebroken is of toe aan vervanging, belt u gewoon het glasbedrijf uit Heerlen. Kijk, dat is helder. Elk glas vakkundig geplaatst Glashandel den Bol is een glasbedrijf in Heerlen dat al jaren gespecialiseerd is in het verkopen, plaatsen en vervangen van glas voor zowel particulieren als bedrijven.

03

JNS Kitwerken & Glasbewassing
Actief in Voerendaal
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Landgraaf
(+6km)

03

04

Marcic Glas
Actief in Voerendaal
Tel: 0631788698
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Landgraaf
(+7km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Marcic glas Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Van enkel glas tot triple isolatieglas en van glazendeuren tot glazen keukenachterwanden. Met zoveel verschillende typen glas is het vaak lastig om te kiezen. Wij staan klaar voor u! Door goed te luisteren naar uw persoonlijke wensen helpt Marcic Glas u met het maken van de juiste keuze; de beste oplossing die past bij uw unieke situatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Voerendaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Voerendaal en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×