logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Volendam


Overzicht glaszetters Volendam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kees Tol Glashandel
Julianaweg 210, Volendam
Tel: 0299-373146

 Volendam
(+1km)

01

Extra informatie:
Kees Tol Glas B.V. is een glashandel / glasslijperij die glas levert en plaatst in opdracht van particulieren en bedrijven/aannemers. Kees Tol Glas is een middelgroot glasbedrijf en is voortgekomen uit schildersbedrijf Kees Tol. Schildersbedrijf Kees Tol is begonnen in de jaren '70 met een schilderswinkel in het hartje van Volendam. Hier werden glas, verf en alle andere schildersbenodigdheden verkocht.

02

Erkamp Glas
Actief in Volendam
Tel: 0299 - 796701

 Purmerend
(+6km)

02

Extra informatie:
Snelle, professionele en scherp geprijsde glazenzetter uit Purmerend Is er een ruit gesneuveld? Dan staat Erkamp Glas snel bij u voor de deur om het raam te vervangen. Maar wist u dat een glazenzetter veel meer doet dan het herstellen van ruiten? We maken allerlei glas op maat. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand, een scheidingswand of schuifdeuren.

03

De Bie Glas
Actief in Volendam
Tel: 06 53353193

 Wijdewormer
(+11km)

03

04

Glashandel van 't Hull
Actief in Volendam
Tel: 020-6651927

 Watergang
(+12km)

04

Extra informatie:
Als Glashandel bestaat Hull Glashandel al meer dan honderd jaar. Onze expertise strekt zich dan ook uit van het zetten van ramen via glas-in-lood tot en met het maken van zandstraaldecoraties en alles wat daar tussen zit. Wij bieden een snelle service en zijn gespecialiseerd in glasdesign. Verder verkopen en plaatsen wij alle soorten glas .

05

Czaar Peter Glas
Actief in Volendam
Tel: 020-4820780

 Landsmeer
(+13km)

05

Extra informatie:
Na een aantal jaren bij een glasbedrijf te hebben gewerkt heb ik besloten om in 1993 een eigen glashandel/glaszetterij te beginnen. Daar mijn werkterrein in die tijd voornamelijk de Zaanstreek betrof en ik mij wilde vestigen in het centrum van Zaandam heb ik voor de naam Czaar Peter Glas gekozen. Na de inschrijving bij de kamer van koophandel veranderde er veel in die binnenstad, zo werd er een gedeelte voor verkeer afgesloten en dus slechter bereikbaar voor klanten en leveranciers.

06

Finishing 4 schilderwerken
Actief in Volendam
Tel: 06 2555 8753

 Landsmeer
(+14km)

06

Extra informatie:
Glas in lood Finishing 4 en onze partners verzorgen restauratie en reparatie van glas in lood. Wij herstellen uw glas in lood-ramen in hun oude glorie. Met de juiste reparatietechnieken wordt uw glas in lood raam weer de blikvanger in uw huis. Informeer ook naar de mogelijkheden voor nieuwe glas in lood ramen. Wij helpen u bij een ontwerp, speciaal op maat voor uw woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende informatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Volendam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Volendam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×