logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Vollenhove


Overzicht glaszetters Vollenhove

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszetbedrijf de Gast
Pluut 9, Vollenhove
Tel: 0527-243405
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Vollenhove
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glaszetbedrijf de Gast. Wij verzorgen glas zetten, glas in lood, balustrades, isolatieglas- en glazen trappen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Vollenhove en omgeving. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

02

Drok Schilders en Glaszetters
De Weijert 10, Vollenhove
Tel: 0527-241355

 Vollenhove
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Geen woning of bedrijfspand kan zonder glas. Ramen zorgen voor lichtinval en de juiste sfeer in uw pand, maar kunnen tegelijk een energielek vormen. Daarom zorgt Drok Schilders en Glaszetters voor de optimale beglazing van uw pand. Mooi, duurzaam en energiezuinig. Nieuwsgierig? Neem contact op Uw woning of kantoor goed in het glas Voor zowel de planeet als uw portemonnee wordt het besparen van energie met de dag belangrijker.

03

Van Bruggen Schilderwerken
Actief in Vollenhove
Tel: 06 832 025 71

 Kampen
(+14km)

03

Extra informatie:
Glas plaatsen Wij kunnen voor u zorgen dat oude ramen vervangen worden door glaswerk dat voldoet aan uw wensen. Wij leveren glaswerk op maat. Alles bij één bedrijf Door het plaatsen van de beglazing en het schilderwerk van de kozijnen, nadat het glas is geplaatst, in één hand te houden weet u zeker dat u bij problemen kunt terugvallen op één partij.

04

Falkena Glas & Schilderwerken
Actief in Vollenhove
Tel: 0521-588225

 Steenwijk
(+15km)

04

Extra informatie:
GLASWERK Glas is één van onze specialiteiten. Al jarenlang leveren en plaatsen wij verschillende soorten beglazing van de hoogste kwaliteit (Pilkington/NSG). Glas komt voor in veel verschillende soorten, diktes en typen, zodat er voor elke situatie een geschikt glas te leveren is. Op het gebied van isolerende beglazing adviseren we je over de verschillende mogelijkheden om je leef-comfort te verbeteren en te besparen op de energierekening.

05

Rudy Spaan Schilderwerken
Actief in Vollenhove
Tel: 038-8519694

 Kampen
(+16km)

05

Extra informatie:
Beglazing Naast uw schilderwerk kunnen wij ook isolerende beglazing plaatsen voor uw pand, graag informeren wij u over de mogelijkheden.

06

R. Bakker schilderwerken
Actief in Vollenhove
Tel: 06-10911427

 Steenwijk
(+17km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vollenhove of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vollenhove en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×