logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Vollenhove


Overzicht glaszetters Vollenhove

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszetbedrijf de Gast
Pluut 9, Vollenhove
Tel: 0527-243405

 Vollenhove
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glaszetbedrijf de Gast. Wij verzorgen glas zetten, glas in lood, balustrades, isolatieglas- en glazen trappen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Vollenhove en omgeving. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

02

Nissink Business Glass
Actief in Vollenhove
Tel: 038 - 333 33 43

 Ijsselmuiden
(+14km)

02

Extra informatie:
Nissink Business Glass B.V. is meer dan een decennium lang een veelzijdig specialist in het aanbod van glasoplossingen op maat voor diverse branches. De hoge kwaliteitseisen worden continu bewaakt en gecontroleerd. Glas groothandel en leverancier van glas Dankzij nauwe contacten in een wereldwijd netwerk kan Nissink Business Glass B.

03

RoordaGroep Kampen
Actief in Vollenhove
Tel: 038 3333024

 Kampen
(+15km)

03

Extra informatie:
RoordaGroep Glaszetters Kampen Beglazing nodig voor uw woning? RoordaGroep is ook eigenaar van Glaszetbedrijf / Glasgroothandel IJsselglas BV uit Kampen. IJsselglas plaatst, 24 uur per dag met de grootste precisie, alle voorkomende soorten glas. Hieronder vindt u een korte uiteenzetting van de meest voorkomende varianten: ...

04

Glaslinq Meppel
Actief in Vollenhove
Tel: 0522 240 300

 Meppel
(+16km)

04

Extra informatie:
De grootste onafhankelijke glasgroothandel van Noord-Nederland VAG Glas, Glashandel Sneek en Glas-LinQ gaan voortaan samen verder onder de naam Glaslinq. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde producten, kennis en service! Onze werkwijze In de werkplaats snijden gespecialiseerde glassnijders enkelglas direct voor u op maat. Isolatieglas en speciale glassoorten zoals gehard en brandwerend glas leveren we binnen 3 tot 10 dagen na bestelling.

05

Glas in lood atelier De Glazen Zee
Actief in Vollenhove
Tel: 06 50 99 19 57

 Steenwijk
(+17km)

05

Extra informatie:
Welkom bij atelier De Glazen Zee Glas-in-lood atelier De Glazen Zee is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.

06

Glasservice Timmerman V.O.F.
Actief in Vollenhove
Tel: 0522-461059

 Staphorst
(+18km)

06

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor het stralen van glas, glas in lood, graveren op glas etc. Ook leveren wij vele soorten enkel-, figuurglas en isolatieglas Ook het plaatsen hiervan is geen probleem voor ons. Gespecialiseerd in glas in lood van ontwerp tot eindproduct. Voor advies,restauratie,nieuw en inbouw in isolatieglas bent U hier op het juiste adres. Ook verrichten wij restauratiewerk van glas in lood ramen in kerken enz.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vollenhove of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vollenhove en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×