logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Voorburg


Overzicht glaszetters Voorburg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Voorburgse Glashandel
Herenstraat 138, Voorburg
Tel: 070-3864421

 Voorburg
(+2km)

01

Extra informatie:
De Voorburgse Glashandel is al meer dan 95 jaar een begrip in Voorburg en ruime omgeving. Wij leveren en produceren alles op glasgebied voor professionals en particulieren. Glasreparaties voor Bedrijven, Instellingen en Particulieren uitsluitend in de regio Haaglanden Eigen slijperij: Spiegel in diverse kleuren Alle bewerking zoals: -Facet en vlak Poly-slijpen; recht en model. -Zagen en Boren met diamant.

02

van Es Glas
Actief in Voorburg
Tel: 070 820 98 02

 Den haag
(+3km)

02

Extra informatie:
Waarom van Es Glas? WIJ ZIJN TOEGEWIJD Ons bedrijf glashandel van Es is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in glas en alles wat daar mee te maken heeft. Met ons team van 14 werknemers en 7 service auto's zorgen wij altijd voor een goede service. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas. GOEDE SERVICE Van Es Glas is 24 uur per etmaal bereikbaar, levert, monteert, repareert, bewerkt en vervangt alle soorten glas.

03

Meelis Schilders
Actief in Voorburg
Tel: 070 346 24 96

 Den haag
(+5km)

03

Extra informatie:
Meelis Bouw & Aannemingsbedrijf, Schilders- & afwerkingsbedrijf en erkend Glaszetter. Meelis zorgt voor een totaal pakket. Van ‘het scharniertje zit los’ tot renovatie en nieuwbouw. Kant en klaar gevelwerk, geplaatst en afgewerkt. -Aanbouw en uitbreiding, gevelrenovatie en isolatie / Serrebouw -Dubbele beglazing / Enkelglas / Isolatieglas -Vernieuwen van hardhouten, kunststof en aluminium puien en ramen.

04

Hijman Glashandel BV
Actief in Voorburg
Tel: 070-3996106

 Rijswijk
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Hijman Glas heeft een jarenlange ervaring met alle glaswerken. Ruit, deur, dubbel, gelaagd, gehard en bestand tegen inbraak of zelfs brand. Onze eigen werkplaats garandeert vakwerk en snelle levering. Met 5 mobiele teams zijn we 24 uur en 7 dagen per week paraat voor glasschade en ruitherstel. U blijft nooit te lang met de brokken zitten.

05

Glashandel Marcel
Actief in Voorburg
Tel: 070-3466558

 Den haag
(+4km)

05

Extra informatie:
Glashandel Marcel, dé glasspecialist uit Den Haag Glashandel Marcel biedt verschillende glasservices zoals glas bestellen met een unieke 1-uurs service, (drie) dubbel glas, isolatieglas, thermopane, HR glas en HR++ glas, gelaagd glas, enkel glas, glas in lood (ook dubbel glas in lood), direct vervangen en plaatsen van glas of ruit.

06

Glashandel Dani
Actief in Voorburg
Tel: 015-2 123471

 Nootdorp
(+5km)

06

Extra informatie:
Glashandel Daniels in Nootdorp, regio Delft, is een glashandel bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het verhelpen van schades, nieuwbouw en renovatie. Glashandel Daniëls was in 1948 opgericht door Wim Daniëls. Het familiebedrijf zet zich inmiddels al enige jaren voort onder zijn zoon Tino Daniëls.

07

Glashandel en Schildersbedrijf Tactor
Actief in Voorburg
Tel: 06-20016797

 Den haag
(+4km)

07

Extra informatie:
Isolatieglas en monumentenglas voor uw pand Glas laten vervangen in een monumentaal pand? De mag ruit geen zichtbare verandering brengen aan de gevel. Wilt u een raam dat goed isoleert en past in de stijl van het gebouw? Glashandel en Schildersbedrijf Tactor uit Den Haag levert en zet monumentaal isolatieglas, maar ook moderne ruiten, zoals HR++ glas en veiligheidsglas. Monumentenglas en HR++ glas Wat voor ruit u ook wenst, Glashandel en Schildersbedrijf Tactor uit Den Haag levert.

08

Rijswijkse Glashandel
Actief in Voorburg
Tel: 070-3361010

 Rijswijk
(+5km)

08

Extra informatie:
Rijswijkse Glashandel verzorgt alle voorkomende glas herstel werkzaamheden met glas, zoals: vervangen van gebroken ruiten, plaatsen van isolatieglas, veiligheidsglas, figuurglas, hardglazen deuren en winkelpuien zowel in bestaande- als nieuwbouw. Ook leveren wij glas op maat, geslepen glas, bewerktglas en glas in lood Wij werken voor diverse afdelingen van de gemeente Rijswijk, zoals scholen, sporthallen, openbare gebouwen, evenals woningbouwverenigingen, diverse verenigingen van eigenaren, aan

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Voorburg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Voorburg en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×