logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Voorhout


Overzicht glaszetters Voorhout

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Kesteren | Glaswerken
Herenstraat 36, Voorhout
Tel: 0252-211779
Jaren werkzaam: 88 jaar
48
werknemers

 Voorhout
(+1km)

01

Extra informatie:
Uw specialist sinds 1935 Isolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV is een schildersbedrijf, gevestigd in Voorhout. Sinds de oprichting in 1935 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grotere vakspecialisten in de regio. Maar liefst 45 schilders, behangers en glaszetters zijn dagelijks voor ons in touw.

02

Tint Schildersbedrijf
Dragonweg 9, Voorhout
Tel: 06 53485138

 Voorhout
(+1km)

02

03

Hoek & vd Plas Glas- en Schilderwerken
Actief in Voorhout
Tel: 071-4074456

 Rijnsburg
(+4km)

03

Extra informatie:
Hoek & Van der Plas Schilderwerken is in 1995 door Kees Hoek en Wim van der Plas - die al sinds 1978 met elkaar samenwerken - opgericht. Het bedrijf is begonnen in een garagebox te Valkenburg, maar is sinds 2002 gevestigd te Rijnsburg. Het bedrijf heeft veel ervaring met particuliere - en zakelijke projecten in de Randstad. Kees Hoek en Wim van der Plas zijn goed op elkaar ingespeeld en staan bekend om het leveren van vakwerk.

04

De Best Schildersbedrijf
Actief in Voorhout
Tel: 071-4032220
Jaren werkzaam: 73 jaar
20
werknemers

 Katwijk
(+5km)

04

Extra informatie:
WIE ZIJN WIJ J. de Best & Zn. B.V. in Katwijk aan Zee is een gerenommeerd schildersbedrijf. Al meer dan een halve eeuw realiseren wij kleurrijke projecten. Schilderwerk op basis van een gedegen advies en voorstudie, niet alleen mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. J. de Best & Zn. B.V. is een familiebedrijf, opgestart in 1950 door Jaap de Best. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

05

Durieux Schilders BV
Actief in Voorhout
Tel: 071-4029628
Jaren werkzaam: 15 jaar
10
werknemers

 Katwijk
(+5km)

05

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend

Extra informatie:
Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in onderhoud voor wat betreft u schilder- en glaswerk? Dan bent u hier op het juiste adres. Op onze website kunt u informatie vinden over: • Particulier schilderwerk • Informatie over schilderwerk t.b.v. Verening van Eigenaren • Nieuwbouw • Glasservice • Restauratie • en onze Verf & Behangspeciaalzaak.

06

Bader BV Glashandel & Schildersbedrijf
Actief in Voorhout
Tel: 0252 372 863

 Noordwijkerhout
(+3km)

06

Certificering / branche organisatie:
NL Onderhoud AF

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor schilderwerken, glaswerken, behangwerken, verf, behang, tapijt, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters, autolakken, spuitbussen, spiegels, veiligheidsglas, deuren en professionele of doe het zelf materialen. Voor vakkundig werk moet u bij ons zijn! Ons team van gediplomeerde ervaren glaszetters heeft verstand van zaken en bezit uitgebreide vakkennis. Door de jarenlange ervaring kunnen zij uw werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

07

Van Kruistum Schilders
Actief in Voorhout
Tel: 071-4029945
Jaren werkzaam: 45 jaar
15
werknemers

 Katwijk
(+5km)

07

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud.NL VCA

Extra informatie:
Van Kruistum Schilders is een middelgroot schildersbedrijf en bijna 35 jaar actief in het westen van het land. Alles op het gebied van glas, wand-en plafondafwerking behoort tot het takenpakket. Hoge eisen worden gesteld aan het vakmanschap van de medewerkers. Kwalitatief hoogstaand schilderwerk is dan ook verzekerd.

08

Van der Meer Multiglas
Actief in Voorhout
Tel: 0252 221910
Jaren werkzaam: 29 jaar
7
werknemers

 Sassenheim
(+4km)

08

Extra informatie:
Vakmanschap in glas: Glasbedrijf van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor bedrijven, aannemers en particulieren. Naast standaard beglazing zijn we gespecialiseerd in glas op maat. Of het nu gaat om het vervangen van een ruitje in een schuur, een glazen tafelblad op maat of de bekleding van een gevel; onze klanten krijgen, ongeacht de omvang van de opdracht, een op maat gesneden advies over de meest geschikte beglazing.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Voorhout of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Voorhout en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×