logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Voorschoten


Overzicht glaszetters Voorschoten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel W W van Aken
Starrenburglaan 17, Voorschoten
Tel: 071-5614410

 Voorschoten
(+2km)

01

Extra informatie:
W W van Aken Glashandel is een begrip in Voorschoten en omgeving. Al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven waar u terecht kunt van het kleinste ruitje tot het grootste project. Na alweer een paar jaar aan de Starrenburglaan 17 zijn wij druk bezig met het inrichten van onze showroom.

02

Hugo Zandvliet Schilderwerken BV
Actief in Voorschoten
Tel: 070-5143214
Jaren werkzaam: 20 jaar
11
werknemers

 Leiden
(+4km)

02

Extra informatie:
Erkend schilder, behanger en glaszetter. Hugo Zandvliet Schilderwerken BV is erkend schilder, behanger en glaszetter. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt.

03

Schildersbedrijf Labrujere BV
Actief in Voorschoten
Tel: 071 531 20 71

 Leiden
(+4km)

03

Certificering / branche organisatie:
VCA Erkend leerbedrijf Huisschilderplan van Sikkens

Extra informatie:
Schildersbedrijf Labrujere in Leiden doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd. Behalve in binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glaswerk en wandafwerking. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgen wij dat u als klant tevreden zult zijn over onze werkzaamheden.

04

Vidre glastoepassingen
Actief in Voorschoten
Tel: 071-5218055

 Leiden
(+5km)

04

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

05

A. van der Kwast glashandel
Actief in Voorschoten
Tel: 071-5224399

 Leiden
(+6km)

05

06

Glas- en Schilderwerken van Muiden Leiden BV
Actief in Voorschoten
Tel: 071 522 3439

 Leiden
(+7km)

06

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken van Muiden uit Leiden biedt al sinds 1902 vertrouwd vakmanschap op maat. Een modern bedrijf met liefde voor het ambacht en dat ziet u terug in ons werk. Of het nu gaat om glas- of schilderwerk. Van Muiden werkt voor particulieren, het bedrijfsleven en tal van andere opdrachtgevers, waaronder beleggings- en beheermaatschappijen, Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen, de universiteit en zorginstellingen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Voorschoten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Voorschoten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×