logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Voorschoten


Overzicht glaszetters Voorschoten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel W W van Aken
Starrenburglaan 17, Voorschoten
Tel: 071-5614410

 Voorschoten
(+2km)

01

Extra informatie:
W W van Aken Glashandel is een begrip in Voorschoten en omgeving. Al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven waar u terecht kunt van het kleinste ruitje tot het grootste project. Na alweer een paar jaar aan de Starrenburglaan 17 zijn wij druk bezig met het inrichten van onze showroom.

02

Glas- en schilderwerken Ton de Gunst
Industrieweg 28, Voorschoten
Tel: 071 - 5767494

 Voorschoten
(+2km)

02

Extra informatie:
Glaswerken Glashandel en glaszetter De Gunst voor alle soorten glas werkzaamheden in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp en Rijswijk Isolerende beglazing – Dubbelglas / Isolatieglas -Isolerende beglazing ( Is luchtgevuld en heeft bij een spouw van 12 mm een u-waarde van 2.9) -HR+ (Gas gevuld en bij een spouw van 12 mm, een u-waarde van 1.6 dit werkt geluidswerend) -HR++ (Gas gevuld en bij een spouw van 13mm/15 mm, een u-waarde van 1.

03

Hugo Zandvliet Schilderwerken BV
Actief in Voorschoten
Tel: 070-5143214
Jaren werkzaam: 21 jaar
11
werknemers

 Leiden
(+4km)

03

Extra informatie:
Erkend schilder, behanger en glaszetter. Hugo Zandvliet Schilderwerken BV is erkend schilder, behanger en glaszetter. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt.

04

Schildersbedrijf Labrujere BV
Actief in Voorschoten
Tel: 071 531 20 71
Jaren werkzaam: 32 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
VCA Erkend leerbedrijf Huisschilderplan van Sikkens

Extra informatie:
Schildersbedrijf Labrujere in Leiden doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd. Behalve in binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glaswerk en wandafwerking. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgen wij dat u als klant tevreden zult zijn over onze werkzaamheden.

05

Vidre glastoepassingen
Actief in Voorschoten
Tel: 071-5218055
Jaren werkzaam: 10 jaar
2
werknemers

 Leiden
(+5km)

05

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

06

Klinkbouw schilderwerken
Actief in Voorschoten
Tel: 071-3020090

 Leiden
(+4km)

06

Extra informatie:
Vraag hier online een offerte aan voor het plaatsen van isolatieglas! Wilt u ook een lagere energierekening door plaatsing van isolatieglas of dubbelglas? Met een slecht geïsoleerde woning stookt u voor de buitenlucht. Door plaatsing van HR++ isolatieglas bespaart u al snel honderden euro's per jaar. Door uw woning te isoleren, wordt de warmte beter vastgehouden in huis. Plaatsing van HR++ isolatieglas bespaart u op de gasrekening, omdat u veel minder gas verbruikt.


Glaszetters Voorschoten

Als je glas wilt laten plaatsen in Voorschoten, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Voorschoten. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Voorschoten of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je alle details van het gewenste glaswerk duidelijk communiceert, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals de exacte plaatsing, het tijdschema en eventuele andere vereisten. Het glasbedrijf kan je ook adviseren over de beste glasopties op basis van jouw behoeften.

Afspraak voor installatie: Maak een afspraak voor de installatie van het glas. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de installatie zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Als je tevreden bent met het geleverde werk, kun je de betaling voltooien en de afronding van het project bevestigen.

LET OPLet op: Vergeet niet om de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf te volgen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Voorschoten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Voorschoten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×