logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Voorthuizen


Overzicht glaszetters Voorthuizen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas en Kozijn Specialist
Postbus 139, Voorthuizen
Tel: 06-51816296
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Voorthuizen
(+3km)

01

Extra informatie:
Glaszetten Glas nodig ? Of het nu gaat om een schaderuit of uw woning isoleren met HR++ glas, wij helpen u graag! Onze werkwijze Bij ons staan de klant en de kwaliteit van het werk centraal. Glas plaatsen laat u toch graag over aan de vakman ? De glas en kozijn Specialist heeft ruim 20 jaar ervaring in het glas en is AF-gecertificeerd. Wij plaatsen het glas volgens de NEN-norm. Dit geeft u de zekerheid dat het glas correct is geplaatst.

02

Van Loenen Totaalonderhoud BV
Händellaan 12, Voorthuizen
Tel: 06 30 72 33 65
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Voorthuizen
(+1km)

02

Extra informatie:
Van Loenen Totaalonderhoud Van Loenen Totaalonderhoud 200px100pxIn de regio Voorthuizen-Barneveld is Van Loenen Totaalonderhoud een begrip. Behalve voor schilderwerk, glaszetten en behang, kunt u bij Van Loenen Totaalonderhoud terecht voor bouwen, verbouwen en renovatie. Een compleet afgewerkt, verzorgd woonhuis of kantoorpand is het resultaat.

03

Horst Schilders Behangers en Glaszetters
Actief in Voorthuizen
Tel: 033-2454702

 Nijkerk
(+10km)

03

Extra informatie:
Isolatieglas Dubbelglas / isolatieglas plaatsenTegenwoordig worden alle nieuwbouw woningen en bedrijfspanden voorzien van dubbel glas (isolatieglas). De reden hiervoor is dat dubbel glas met zijn (geluids)isolerende werking de warmte binnen houd en de kou / geluid buiten. Tevens is het inbraakwerend vooral i.c.m. gehard floatglas of gelaagd glas. De spouw tussen de glasbladen is voorzien van droge lucht of gas (argon).

04

vd Kaa Schilders Lunteren
Actief in Voorthuizen
Tel: 0318-482296

 Lunteren
(+11km)

04

Extra informatie:
Glas en beglazing Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas kunt u bij ons aankloppen de AF erkenning die wij als bedrijf hebben is ook van toepassing op het glas. U kunt er dus zeker van zijn dat dit volgens de geldende NeN normen wordt geplaatst waarbij ook sterk de veiligheid wordt benadrukt. Enkele voorbeelden van glas: -Floatglas van 2mm. tot 12 mm. dik -Isolerend glas in alle mogelijke samenstellingen en isolatiewaarden www.

05

Vakschilders Ermelo schilderwerken
Actief in Voorthuizen
Tel: 0341-55 82 99

 Ermelo
(+12km)

05

06

R&E Schilderwerken B.V.
Actief in Voorthuizen
Tel: 06 - 22919287

 Renswoude
(+13km)

06

Extra informatie:
Beglazing Als schildersbedrijf kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van diversen soorten beglazingen in zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Tevens verzorgen wij glasbewerkingen zoals slijpen, facetranden en stralen. Tevens leveren en monteren wij ventilatie roosters. Dubbele beglazing Een woning die aan de huidige eisen wil voldoen en wooncomfort wil bieden heeft dubbel glas. Door dubbel glas heeft u ook een mooie besparingen op uw energiekosten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Voorthuizen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Voorthuizen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×