logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+


Overzicht glaszetters Vught

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf H. v.d. Berg BV
Dorpsstraat 14/A, Vught
Tel: 073-6562286
Jaren werkzaam: 71 jaar
9
werknemers

 Vught
(+2km)

01

Extra informatie:
H vd Berg BV Schilders- en Glasbedrijf is opgericht in 1969 en sedert dien gehuisvest in het vertrouwde Vught. Vught is dan wel de thuisbasis van het bedrijf maar het werkgebied strekt zich veel verder uit. De werknemers waaieren iedere morgen uit naar alle windstreken van het land. De opdrachtportefeuille van het bedrijf is evenwichtig opgebouwd en kent zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren.

02

Grona B.V.
De Ketting 18/A, Vught
Tel: 073-6565699
Jaren werkzaam: 39 jaar
4
werknemers

 Vught
(+2km)

02

Extra informatie:
Over ons Professioneel met aandacht voor jou Grona BV is specialist in het leveren en monteren van achterzetbeglazing. Wij werken vanuit onze locatie in Vught en leveren door heel het land. Naast achterzetbeglazing leveren wij ook Conforglace-elementen. Hardglazen Achterzetbeglazing De hardglas achterzetramen van Grona zijn door het ontbreken van een kader bijzonder fraai om te zien.

03

v.d. Bruggen Schilders
Industrieweg 7, Vught
Tel: 073-6563746
Jaren werkzaam: 46 jaar
7
werknemers

 Vught
(+1km)

03

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL ISO normering ja AF-erkening

Extra informatie:
De schilders- en afwerkingsbedrijven van Van der Bruggen zijn actief voor opdrachtgevers in de utiliteitsbouw, renovatie, woning- en particuliere bouw. Open, met concurrerende offertes en duidelijke prijsafspraken. Deze werkzijze biedt u de zekerheid van absoluut vakwerk en oplevering volgens overeenkomst. Wij hebben natuurlijk ook een glasservice om zo compleet mogelijk diensten te kunnen aanleveren.

04

Glas- en Schilderwerken Henk van Kuik
Theresialaan 12, Vught
Tel: 073 553 01 39
Jaren werkzaam: 33 jaar
4
werknemers

 Vught
(+1km)

04

Extra informatie:
Wie zijn wij Schildersbedrijf Van Kuik bestaat al 73 jaar, deze jaren zijn verdeeld over 3 generaties. Oprichter is B.H. van Kuik die in 1947 het bedrijf begon. In 1970 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon A.M. van Kuik die op zijn beurt het bedrijf weer overgaf aan zijn zoon H.A.F.J. van Kuik in het jaar 1991.

05

Bodar Glasproducties B.V.
Actief in Vught
Tel: 073-6892029
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+4km)

05

Extra informatie:
Specialist in gebogen glas Bodar Glasproducties is een enthousiast en flexibel specialistisch bedrijf. Het produceert en adviseert op het gebied van gebogen glas. Naast gebogen glas zijn er talloze mogelijkheden voor niet-gebogen glastoepassingen.

06

Glaslicht
Actief in Vught
Tel: 06- 166 738 56
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+5km)

06

Extra informatie:
Glaslicht is Gertjan van Beijnum Ik ontwerp graag nieuwe ramen, maar met evenveel plezier en passie maak ik traditioneel en authentiek glas in lood. Het restaureren, ontwerpen, maken en plaatsen van glas in lood panelen is een geweldig mooi beroep. Door het eeuwenoude glas in lood ambacht te combineren met mijn grote interesse in het kunstenaarschap ontwerp ik verrassende glas in lood ramen in samenspraak met de klant.


Glaszetters Vught

Als je op zoek bent naar glaszetters in Vught, zijn hier enkele mogelijke opties:

Glasbedrijven in Vught: Begin je zoektocht door online te zoeken naar glasbedrijven of glaszetters in Vught. Gebruik zoekmachines of lokale bedrijvengidsen om bedrijven in de omgeving te vinden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar "glaszetters Vught" of "glasbedrijven Vught".

Aanbevelingen: Vraag vrienden, familie, buren of collega's in Vught of zij goede ervaringen hebben gehad met glaszetters. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare professionals.

Bouw- en onderhoudsbedrijven: Benader lokale bouw- en onderhoudsbedrijven in Vught. Vaak hebben deze bedrijven glaszetters in dienst of werken ze samen met glasbedrijven. Informeer of ze glasvervangingsdiensten aanbieden of kunnen verwijzen naar betrouwbare glaszetters.

Online platforms en directories: Maak gebruik van online platforms en directories die gericht zijn op het verbinden van klanten met dienstverleners.

--Specificeer het type glas dat je wilt laten vervangen (enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.).

--Geef de afmetingen van het glas op, indien mogelijk.

--Vraag naar een prijsindicatie en eventuele bijkomende kosten.

--Informeer naar de beschikbaarheid en geschatte duur van het project.

--Vraag naar garanties op het geleverde glas en de uitgevoerde werkzaamheden.

LET OPLet op: Vergeet niet om offertes van verschillende glaszetters te vergelijken om een weloverwogen keuze te maken. Controleer ook de betrouwbaarheid van het bedrijf door klantbeoordelingen te lezen of referenties te raadplegen voordat je met hen in zee gaat.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vught of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vught en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×