logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Vuren


Overzicht glaszetters Vuren

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Gorinchemse Glashandel BV
Industrieweg 24, Vuren
Tel: 0183-638053
Jaren werkzaam: 15 jaar
3
werknemers

 Vuren
(+3km)

01

Extra informatie:
Gorinchemse Glashandel is leverancier van glas, hout, board, ijzerwaren, gereedschappen en puien. Het verwerken en plaatsen van glas en verwerken van puien alsmede het plaatsen van zonweringen alles in de ruimste zin des woords. DAG-, NACHT- EN WEEKENDSERVICE.

02

Looijen Glas B.V.
Gaanweg 23, Vuren
Maanden werkzaam: 3 maand
1
werknemer

 Vuren
(+4km)

02

Extra informatie:
Meer dan glas. Bij Looijen Glas draait het om meer dan alleen glas. Het draait om mensen. Mensen waarvan wij graag de glas zorgen wegnemen door middel van vakkundige glasoplossingen en betrouwbare service met een no-nonsense aanpak. Noodgeval? Geen probleem. Wij bieden 7 dagen per week EHBG (Eerste Hulp Bij Glas).

03

Veld Schilderwerken
Schootsveld 5, Vuren
Tel: 06-14303650

 Vuren
(+1km)

03

Extra informatie:
Beglazing Beglazing – Dubbel Glas Zetten Goed aangebrachte beglazing zorgt voor een hoger rendement van de warmte. Dubbel Glas Voordelen Dubbel Glas Zetten: -Geluid en warmte isolerend en zorgt voor een aangenaam leefklimaat in ieder jaargetijde -Energiezuiniger en dit is gunstig voor uw portemonnee en heeft tevens een positief effect op de klimaatveranderingen -Vermeerderd waarde van uw woning.

04

Schildersbedrijf van Zuydam
Actief in Vuren
Tel: 0183-620527

 Gorinchem
(+5km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Glaszetten is het aanbrengen van glas in ramen, deuren en andere openingen. Het is een vakkundig beroep dat precisie en aandacht voor detail vereist. Bij Schildersbedrijf Van Zuydam zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij bieden een breed scala aan beglazingsdiensten, van eenvoudige reparaties tot complexe installaties op maat. Of u nu een nieuw raam voor uw huis of een nieuwe winkelpui voor uw bedrijf nodig heeft, wij kunnen u helpen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vuren of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vuren en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×