logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Waalre


Overzicht glaszetters Waalre

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Service Brabant
Markt 25/A, Waalre
Tel: 040-2220609

 Waalre
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasservice Brabant BV, uw partner op het gebied van glas. Sinds 1993 zijn wij actief in het leveren en plaatsen van alle voorkomende glassoorten. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, bedrijven instellingen, justitie, meldkamers en verzekeraars. De dag & nacht service zorgt ervoor dat bij calamiteiten de schade snel wordt hersteld door een nieuwe ruit of een noodafdichting. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week.

02

Glasbedrijf van den Heuvel Schippers VOF
Alexanderstraat 16, Waalre
Tel: 040-2214721
Jaren werkzaam: 12 jaar
3
werknemers

 Waalre
(+1km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glasbedrijf van den Heuvel & Schippers Al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres voor alles op het gebied van glas. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, bedrijven, instellingen, justitie, meldkamers en verzekeraars. Glasbedrijf van den Heuvel Schippers draagt ook zorg voor service bij calamiteiten. Uw glasschade wordt snel hersteld door een nieuwe ruit of een noodafdichting. Ook voor advies en expertise kunt u bij ons terecht.

03

Karko Glashandel BV
Actief in Waalre
Tel: 040-2552046

 Eindhoven
(+5km)

03

Extra informatie:
In 1986 wordt Karko Glashandel bv opgericht door de Karel en Riek Klomp, de zoon Carlo Klomp was direct vanaf de eerste dag werkzaam bij z’n ouders, met het doel een glasbedrijf op te zetten gericht voor de particuliere markt, al snel bleek de particuliere markt te klein te zijn en zijn ons daarom ook gaan richten op nieuwbouwprojecten van klein tot groot.

04

Beau Monde Schilderwerken
Actief in Waalre
Tel: 040-2574276

 Eindhoven
(+3km)

04

Extra informatie:
Glas In glas is tegenwoordig een ongekende variëteit verkrijgbaar. Helder of mat, enkel of dubbel, 4 mm. of 14 mm., met of zonder raster, diversiteit in geluids- en warmteisolatiewaarden, verschillende kleuren, diverse folies, diverse hardheden. Niet altijd gemakkelijk om de juiste keus te bepalen.

05

Schildersbedrijf vd Looy BV
Actief in Waalre
Tel: 040-2532750

 Veldhoven
(+4km)

05

06

Coolen Schilder- en Isolatiewerken
Actief in Waalre
Tel: 040-2520666

 Eindhoven
(+5km)

06

Extra informatie:
Beglazing Van oudsher zijn schilderwerken en beglazing onlosmakelijk met elkaar verbonden. We adviseren u graag over glassoorten en de plaatsing hiervan. Of het nu gaat om hoog rendement isolatieglas, geluidwerende beglazing of figuurglas. Wij kunnen nagenoeg alles leveren en op uw locatie monteren.

07

Rutten Jonkers Schilderwerken
Actief in Waalre
Tel: 06-50678876

 Valkenswaard
(+5km)

07

Extra informatie:
Glaszetter Valkenswaard Rutten-Jonkers Glas & Schilderwerken heeft voor elke wens op het gebied van glas een oplossing. Dubbel glas, enkel glas, gehard glas, gelaagd glas en figuurglas zijn er in vele variaties verkrijgbaar. Bij het vervangen of plaatsen van nieuwe beglazing zijn wij er voorstander van om met nieuwe glaslatten te werken. Oude glaslatten zijn soms beschadigd of zelfs rot, dus niet verstandig om terug te plaatsen.

08

Schildersbedrijf De Kempen
Actief in Waalre
Tel: 06-50603281

 Valkenswaard
(+5km)

08

Extra informatie:
Beglazing We bespreken graag de mogelijkheden voor uw beglazing! Een ongelukje komt altijd onverwachts. Ook vandalisme is nog aan de orde van de dag. Door ons te bellen wordt elke ruitbreuk zo spoedig mogelijk gerepareerd. Isolatieglas kan bij spoed na een dag geleverd worden. Bij levertijden op glas brengen wij tijdelijk een noodvoorziening aan zodat het pand in ieder geval weer glasdicht is. Isolatieglas is er in vele soorten, van 'standaard' tot het meest isolerende HR++glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Waalre of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Waalre en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×