logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Wapenveld


Overzicht glaszetters Wapenveld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Nitrauw Schildersbedrijf
Merelweg 7, Wapenveld
Tel: 038-4479951

 Wapenveld
(+1km)

01

02

de Glasservice Express
Actief in Wapenveld
Tel: 038 465 97 00

 Zwolle
(+8km)

02

Extra informatie:
Zoekt u een glaszetter of glas in Zwolle of omgeving? De Glasservice-Express is een erkend glaszetbedrijf in de regio Zwolle en omstreken. Wij voeren uw opdrachten met zorg én met oog voor uw en onze veiligheid uit. Of het nu gaat om het plaatsen van isolerend en energiebesparend glas, schadeherstel of werkzaamheden aan een monumentaal pand, wij hebben er dé specialisten voor in huis.

03

Bruens Glasmontage
Actief in Wapenveld
Tel: 06-11363107

 Zwolle
(+9km)

03

Extra informatie:
Glasmontage Bruens Uw vakman voor het leveren en professioneel plaatsen van glas. Ook voor projecten!

04

Van Herk B.V.
Actief in Wapenveld
Tel: 0578-620615

 Epe
(+11km)

04

Extra informatie:
Glas Van Herk levert en plaatst de meest uiteenlopende beglazing: van enkelvoudig blank- en figuurglas en spiegels tot meervoudig standaard isolatieglas, HR+ en HR++ ook in combinatie met gehard- of gelaagd glas, brandvertragend- en veiligheidsglas, geluidwerend glas en kunststofbeglazing. Glasschade Bij Van Herk weten we hoe vervelend het is om thuis een gebroken ruit aan te treffen. U wilt natuurlijk het liefst dat uw ruit heel en uw huis zo snel mogelijk weer veilig is.

05

Burgman Schilder & Glasbedrijf
Actief in Wapenveld
Tel: 06 29 54 60 69

 Zwolle
(+12km)

05

Extra informatie:
Specialist in glasherstel Schilder- en Glasbedrijf Burgman is gespecialiseerd in glasherstel en bijna alles wat men op het gebied van glas kan leveren en/of plaatsen.Met ruim 20 jaar ervaring garanderen wij vakwerk van betrokken professionals, die service hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor Schilder- en Glasbedrijf Burgman een uitdaging om een project tot een goed eind te brengen en onze opdrachtgever tevreden te maken en te houden.

06

Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Actief in Wapenveld
Tel: 0578-661789

 Emst
(+15km)

06

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV is gevestigd aan de Stationsweg 67 te Emst (gem. Epe, GLD.). Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1983 en staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit! Het bedrijf is VCA* gecertificeerd en aangesloten bij de AF-erkenningsregeling. Dijkkamp BV voert hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, woningstichtingen en de overheid gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wapenveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wapenveld en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×