logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Wapenveld


Overzicht glaszetters Wapenveld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Nitrauw Schildersbedrijf
Merelweg 7, Wapenveld
Tel: 038-4479951

 Wapenveld
(+1km)

01

02

de Glasservice Express
Actief in Wapenveld
Tel: 038 465 97 00
Jaren werkzaam: 5 jaar
6
werknemers

 Zwolle
(+8km)

02

Extra informatie:
Zoekt u een glaszetter of glas in Zwolle of omgeving? De Glasservice-Express is een erkend glaszetbedrijf in de regio Zwolle en omstreken. Wij voeren uw opdrachten met zorg én met oog voor uw en onze veiligheid uit. Of het nu gaat om het plaatsen van isolerend en energiebesparend glas, schadeherstel of werkzaamheden aan een monumentaal pand, wij hebben er dé specialisten voor in huis.

03

Groeneveld & Zn Schilderwerken
Actief in Wapenveld
Tel: 038-4608442

 Zwolle
(+9km)

03

Extra informatie:
Glas Groeneveld & Zn. verzorgd alle denkbare werkzaamheden t.a.v. beglazingswerk. Voor iedere wens proberen wij met een pasklare en zo voordeling mogelijke oplossing te komen. Soorten glas Wij leveren en plaatsen o.a.: -Enkel glas -isolatieglas (hoogrendement, hoogrendement+, hoogrendement++) ...

04

Hartog Schilderwerken
Actief in Wapenveld
Tel: 038 4221719

 Zwolle
(+11km)

04

Extra informatie:
Glas Glas zetten is voor ons niet alleen maar het plaatsen van een ruit. We zijn schilders, dus we nemen ook de verantwoordelijkheid voor het aangrenzende schilderwerk. Vaak komen we bij het schilderwerk van een woning tegen dat de glaslatten weggerot zijn of dat er houtrot in de verstekken zit. Dit hoeft niet als de verstekken gekit en de sponningen plus glaslatten eerst goed in de grondverf gezet worden.

05

Schilderwerken Henk Jonker
Actief in Wapenveld
Tel: 0655773919

 Oldebroek
(+12km)

05

06

Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Actief in Wapenveld
Tel: 0578-661789

 Emst
(+15km)

06

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV is gevestigd aan de Stationsweg 67 te Emst (gem. Epe, GLD.). Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1983 en staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit! Het bedrijf is VCA* gecertificeerd en aangesloten bij de AF-erkenningsregeling. Dijkkamp BV voert hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, woningstichtingen en de overheid gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wapenveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wapenveld en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×