logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Watergang


Overzicht glaszetters Watergang

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel van 't Hull
De dollard 2, Watergang
Tel: 020-6651927

 Watergang
(+2km)

01

Extra informatie:
Als Glashandel bestaat Hull Glashandel al meer dan honderd jaar. Onze expertise strekt zich dan ook uit van het zetten van ramen via glas-in-lood tot en met het maken van zandstraaldecoraties en alles wat daar tussen zit. Wij bieden een snelle service en zijn gespecialiseerd in glasdesign. Verder verkopen en plaatsen wij alle soorten glas .

02

Czaar Peter Glas
Actief in Watergang
Tel: 020-4820780

 Landsmeer
(+3km)

02

Extra informatie:
Na een aantal jaren bij een glasbedrijf te hebben gewerkt heb ik besloten om in 1993 een eigen glashandel/glaszetterij te beginnen. Daar mijn werkterrein in die tijd voornamelijk de Zaanstreek betrof en ik mij wilde vestigen in het centrum van Zaandam heb ik voor de naam Czaar Peter Glas gekozen. Na de inschrijving bij de kamer van koophandel veranderde er veel in die binnenstad, zo werd er een gedeelte voor verkeer afgesloten en dus slechter bereikbaar voor klanten en leveranciers.

03

Glashandel Noord BV
Actief in Watergang
Tel: 020-6323826

 Amsterdam
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
VCA*

Extra informatie:
Over ons Sinds 1976 is Glashandel Noord al een begrip in heel Amsterdam en omstreken. Wij zijn een no-nonsense bedrijf die met onze pragmatische aanpak, voor al uw uitdagingen klaar staat! Zowel als zakelijke of particuliere klant bent U hiervoor bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt U talloze toepassingen van glas waarmee wij U kunnen helpen. Kunt U niet vinden wat U zoekt, neem contact met ons op, wij helpen U graag verder! Of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

04

Finishing 4 schilderwerken
Actief in Watergang
Tel: 06 2555 8753

 Landsmeer
(+3km)

04

Extra informatie:
Glas in lood Finishing 4 en onze partners verzorgen restauratie en reparatie van glas in lood. Wij herstellen uw glas in lood-ramen in hun oude glorie. Met de juiste reparatietechnieken wordt uw glas in lood raam weer de blikvanger in uw huis. Informeer ook naar de mogelijkheden voor nieuwe glas in lood ramen. Wij helpen u bij een ontwerp, speciaal op maat voor uw woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende informatie.

05

Rembrandt Glas BV
Actief in Watergang
Tel: 020-6717956

 Amsterdam
(+6km)

05

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie www.glasbrancheorganisatie.nl

Extra informatie:
SINDS 1948 HET GLASBEDRIJF!! Rembrandt Glas BV is sinds 1948 het synoniem voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Met een klein, deskundig team staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor uw klaar. U kunt altijd bij ons terecht voor een deskundige begeleiding, of het nu gaat om advies of levering.

06

HGI Glas
Actief in Watergang
Tel: 020 681 0250

 Amsterdam
(+8km)

06

Extra informatie:
Op maat, kwaliteit, in elke vorm en snel geleverd Bij (bouw)projecten is het belangrijk dat het glas precies op maat gemaakt is, van hoge kwaliteit, in elke vorm en snel geleverd kan worden. Door onze grote voorraad en deskundig opgeleide medewerkers kunnen wij ervoor zorgen dat u met spoed het glas heeft dat u nodig heeft.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Watergang of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Watergang en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×