logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen > Westerbroek


Overzicht glaszetters Westerbroek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

P & R Beglazingen
Oudeweg 87, Westerbroek
Tel: 050-4040634

 Westerbroek
(+1km)

01

Extra informatie:
Bent u op zoek naar een glasschade hersteller? P&R Beglazingen is de glasspecialist van Groningen en Drenthe Glasspecialist met meer dan 30 jaar ervaring. P&R Beglazingen levert glas in de regio’s Groningen en Drenthe. Wij richten ons op de particuliere markt in zowel nieuwbouw als renovatie, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor voor spiegels, glazen deuren en douchewanden.

02

Glaswerk
Actief in Westerbroek
Tel: 0598-394505

 Kolham
(+4km)

02

Extra informatie:
Of je nu een transparante vergaderruimte wenst in jouw kantoor, een schuifloket in je bedrijfshal, een douchedeur in je woning, of een spiegel precies op maat... GLASWERK denkt graag met je mee!

03

De Kostwinder Schilders Groep BV
Actief in Westerbroek
Tel: 0598-394591
Jaren werkzaam: 60 jaar
25
werknemers

 Kolham
(+4km)

03

Extra informatie:
Over ons 59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

04

Schilders De Vries
Actief in Westerbroek
Tel: 050 5 492 492

 Groningen
(+6km)

04

Extra informatie:
Glasservice Schilders De Vries is gevestigd in groningen, assen en drachten en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen. Glasservice Schilders De Vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen.

05

Schildersbedrijf Van der Maar
Actief in Westerbroek
Tel: 050 - 549 41 71

 Groningen
(+7km)

05

Extra informatie:
Energiebesparende beglazing Het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket. We adviseren vooral dubbel glas, hoogrendementsbeglazing en HR++ beglazing. Deze beglazing isoleert uitstekend, vergroot het comfort en u bespaart flink op de energiekosten. Het is goed om te weten dat u al kunt besparen zonder uw kozijnen te moeten vervangen.

06

Schildersbedrijf Weterings
Actief in Westerbroek
Tel: 050-5771990

 Groningen
(+10km)

06

Extra informatie:
Glas en glas zetten Uw partner in glaswerkzaamheden Schildersbedrijf Weterings is de partner voor al uw glaswerkzaamheden. Voor zowel particulier als bedrijf kunnen we u begeleiden in het hele traject van advies en bestelling tot plaatsing en afwerking. Daarbij kunt u kiezen uit een volledig assortiment enkel glas, dubbel glas, en speciale soorten glas (plexiglas, glas-in-lood, etc.) van het kwaliteitsmerk Pilkington.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Westerbroek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Westerbroek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×