logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Westmaas

Overzicht glaszetters Westmaas

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hartog Glas BV Den
Actief in Westmaas
Tel: 0186-612815

 Oud-beijerland
(+6km)

01

02

J C Janssens Schildersbedrijf
Actief in Westmaas
Tel: 078-6765073

 Puttershoek
(+7km)

02

Extra informatie:
J C Janssens Schildersbedrijf is een eenmanszaak met ruim 20 jaar ervaring. Gevestigd in Puttershoek, maar werkzaam in heel de Hoeksche Waard en er buiten. Het vakmanschap van schildersbedrijf Janssens wordt gebruikt door bedrijven en particulieren.Het schilderen van bedrijfsobjecten en woonhuizen is dagelijks werk. Met veel aandacht en precisie zorgt

03

Breijer Glas BV
Actief in Westmaas
Tel: 010 - 297 65 00

 Rotterdam
(+10km)

03

Extra informatie:
Breijer Glas BV is al 70 jaar uw partner in bouw- en installatieprojecten. Voor groot- en kleinschalige projecten op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, installatie en onderhoud én beheer kunt u bij ons terecht. We werken in diverse branches voor onder andere gezondheidsinstellingen, scholen, overheidsinstellingen, woningbouwcorporaties en retail. Maar ook als u projectontwikkelaar, belegger of onroerend goedbeheerder bent, hebben wij ruime ervaring in uw segment. Bouw We

04

DRM Glaszetters & Montagebedrijf
Actief in Westmaas
Tel: 078-6120733

 Zwijndrecht
(+11km)

04

05

Van Leeuwen Glasbewerking Zwijndrecht BV
Actief in Westmaas
Tel: 078-6200123

 Zwijndrecht
(+12km)

05

06

Jargo Glasindustrie
Actief in Westmaas
Tel: 0181-615113

 Spijkenisse
(+14km)

06

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc. Neem gerust contact met ons op voor vragen over kleine of grotere projecten.

Bent u een glaszetter uit Westmaas of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Westmaas en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×