logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Wijchen


Overzicht glaszetters Wijchen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Gerrits Glas- en Schilderwerken
Snelliusstraat 14, Wijchen
Tel: 024-3605153
Jaren werkzaam: 20 jaar
7
werknemers

 Wijchen
(+3km)

01

Extra informatie:
Ervaring met glaswerk Voor al uw glaswerk bent u bij Gerrits Glas- & Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het leveren als het zetten van Glas. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook een adviserende rol voor u innemen. U bent verzekerd van perfect opgeleverd maatwerk van alle soorten glas. Onze klanten zijn zeer divers: van particulieren tot kastelen en van overheden tot kerken of scholen.

02

Schaepmeester Schilderwerken
Bijsterhuizen 3141, Wijchen
Tel: 024-3785543

 Wijchen
(+3km)

02

Extra informatie:
Glas U kunt bij Schaepmeester Schilderwerken terecht voor het leveren, plaatsen en vervangen van vele glasproducten. Wij beschikken over een breed assortiment aan producten, waardoor wij ongetwijfeld kunnen bieden wat u wenst. Door onze kennis en ervaring met het installeren van glas, weten wij precies hoe wij een bepaalde uitstraling kunnen creëren met onze producten. Zo kunnen wij zorgen dat u kunt beschikken over de glassoort die uw ruimte nodig heeft.

03

Welling Wiercx Totaalonderhoud
Edisonstraat 20, Wijchen
Tel: 024 64 88 444

 Wijchen
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Het schilderbedrijf van Welling verzorgt ook de beglazing van uw vastgoed. Wat de eisen en toepassingen ook zijn. Van enkel, dubbel, HR++ en triple glas tot en met akoestisch, zonwerend en brandwerend glas. Monumentaal glas, als modern alternatief voor historische beglazing. En zelfs voor uitgesproken specials als explosie- en stralingsbestendig glas bent u bij ons aan het juiste adres.

04

Leenders Glas in Lood BV
Actief in Wijchen
Tel: 024 684 15 55
Jaren werkzaam: 32 jaar
2
werknemers

 Nijmegen
(+5km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Leenders Glas in Lood Glas in lood geeft al eeuwenlang zoveel kleur en sfeer aan een interieur. Wij zijn er al meer dan 90 jaar van in de ban. Al ons werk is uniek en wordt met passie en op ambachtelijke wijze vervaardigd. U kunt bij ons terecht voor: -vervaardiging en reparatie van ieder glas...


Glaszetters Wijchen

Als je glas wilt laten plaatsen in Wijchen, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Wijchen of in de nabijgelegen regio. Je kunt online bedrijvengidsen raadplegen, zoekmachines gebruiken of aanbevelingen vragen aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in Wijchen of ze glasplaatsingsservices beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem rechtstreeks contact op met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over het geschikte type glas en mogelijk ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

Het is verstandig om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit met elkaar te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan verstrekken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wijchen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wijchen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×