logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Wijk bij Duurstede


Overzicht glaszetters Wijk bij Duurstede

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasmontage Karsten
Molenvliet 20, Wijk bij duurstede
Tel: 0343-578927
Jaren werkzaam: 30 jaar
9
werknemers

 Wijk bij duurstede
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasmontage Karsten is opgericht in 1993 en is in meer dan 26 jaar uitgegroeid tot een welbekende naam in de glasbranche. Met ons vakkundige team werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onder meer particulieren, aannemers, schildersbedrijven en woningstichtingen. Heeft u een kleine klus of een grote verbouwing? Onze glaszetters voltooien elk project naar wens, en dat voor een mooie prijs.

02

Hoek Schilders
Actief in Wijk bij Duurstede
Tel: 0345-502999
Jaren werkzaam: 74 jaar
2
werknemers

 Beusichem
(+5km)

02

Extra informatie:
Isolerende beglazing Heeft u al eens overwogen om isolerende beglazing te laten zetten in uw woning? Door het laten zetten van isolerende beglazing, zal uw energieverbruik sterk afnemen. In het bijzonder wanneer uw huidige beglazing momenteel een relatief lage isolatiewaarde heeft. Hoek Schilders helpt u graag bij de aanschaf en montage van isolerende beglazing. Samen met u bekijken we welk type glas het beste bij uw woning past.

03

Zomers Glas, Rolluiken & Zonwering
Actief in Wijk bij Duurstede
Tel: 06-12663418
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Geldermalsen
(+10km)

03

Extra informatie:
Wij leveren Glas, Rolluiken, Zonwering en Horren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor ons staat de persoonlijke service en kwaliteit voorop bij het leveren van onze producten. Henri heeft jarenlange ervaring in de zonweringbranche en het plaatsen van glas en kitwerkzaamheden en kan u een (passend) advies geven op maat wat voor uw persoonlijke situatie mogelijk is.

04

Glas Service C. van Santen
Actief in Wijk bij Duurstede
Maanden werkzaam: 6 maand
1
werknemer

 Geldermalsen
(+11km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Glas Service C. van Santen. Glashelder in kwaliteit! ONZE DIENSTEN -glas zetten -monumentale beglazing -nieuwbouw -renovatie -houtrotreparatie -houten draairamen vernieuwen plus glas -kit werk (beglazing)(badkamers)(wc's)

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wijk bij Duurstede of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wijk bij Duurstede en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×