logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Woerden


Overzicht glaszetters Woerden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Van Veen B.V.
Finse Golf 14, Woerden
Tel: 0348-437777

 Woerden
(+3km)

01

Extra informatie:
A.L. VAN VEEN GLASSPECIALS B.V. is een dynamische glasgroothandel met jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kwaliteit. Bouwbedrijven, schildersbedrijven, onderhoudsbedrijven worden bediend vanuit een goed geoutilleerd bedrijfspand in Woerden. Een groot assortiment enkelglas leveren wij uit voorraad. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren van isolerende beglazing in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

02

Vermeij schilderwerken BV
Edisonweg 19, Woerden
Tel: 0348 - 41 43 33

 Woerden
(+1km)

02

03

Vroon Schildersbedrijf
Barwoutswaarder 118, Woerden
Tel: 06 - 40124009

 Woerden
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Met diverse glastechnieken is het mogelijk uw woning te isoleren en/of te decoreren. Heeft uw nog geheel, of deels enkel glas, dan is het raadzaam om dit te vervangen voor isolatieglas HR+, HR++ of Triple glas. Een groot voordeel is dat de woning een gunstiger energielabel krijgt, minder inbraakgevoelig is, en geluidwerender wordt waardoor u meer wooncomfort krijgt.

04

Henk Bak Meesterschilder
Actief in Woerden
Tel: 0348-424406

 Linschoten
(+4km)

04

Extra informatie:
Meesterschilder in Linschoten Meesterschilder Henk Bak heeft al jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Wij staan in Linschoten bekend om de betrouwbare en snelle service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Alle klussen van klein of groot kunnen wij voor u realiseren.

05

Solo glass
Actief in Woerden
Tel: 06-51349726

 Harmelen
(+5km)

05

Extra informatie:
Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur.

06

Woerdense Glashandel
Actief in Woerden
Tel: 06 46113647

 Kamerik
(+4km)

06

Extra informatie:
Prijsindicatie of offerte aanvragen? Voor een prijsindicatie kunt u een mailtje sturen naar info@woerdenglas.nl met zoveel mogelijk gegevens: het aantal te vervangen ruiten, de maten daarvan, op welke etage de desbetreffende ruiten gelegen zijn en de bereikbaarheid van uw woning. U ontvangt dan per omgaande een betrouwbare prijsindicatie. Voor een complete offerte komen wij natuurlijk altijd zelf de situatie en de maten opnemen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Woerden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Woerden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×