logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Wolvega (FR)


Overzicht glaszetters Wolvega (FR)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

LTB Schildersgroep
Dr. Dreeslaan 20, Wolvega
Tel: 0513-633951
Jaren werkzaam: >100 jaar
15
werknemers

 Wolvega
(+1km)

01

Extra informatie:
Tichelaar Schildersbedrijf bestaat al sinds 1980 in de huidige vorm. Als bedrijf van generatie op generatie, heeft Tichelaar Schilders door de jaren heen al veel projecten succesvol voltooid. Door de historie bezitten wij enorm veel kennis en vakmanschap. Daarnaast zorgt Tichelaar Schilders ervoor dat het bedrijf continue op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schilderen en bouwen .

02

Joke Koning Schildersbedrijf
Kerkstraat 83, Wolvega
Tel: 0561-617727

 Wolvega
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Glashelder zaken doen Dat is waar wij voor staan. Glaszetten is bij ons een volwaardige discipline. Met het oog op energiebesparing en verdere verbetering van het wooncomfort is de vraag naar glasservice sterk gestegen. Hier hebben wij snel op ingespeeld door het opzetten van een uitgebreide glasservice. Service in de hoogste zin van het woord. Dit maken wij waar met onze 24-uurs glasservice.

03

Glashandel 't Fean
Actief in Wolvega (FR)
Tel: 0513-769033
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Heerenveen
(+8km)

03

Extra informatie:
Over ons Glashandel ’t Fean is opgericht in Januari 2016 door Ronald Berkenvelder en Piet Otter. Beide met ruim 30 jaar ervaring en een rugzak vol met kennis. Ons bedrijf is vooral gericht op het leveren en monteren van glas voor particulieren, bedrijven en aannemers. In de afgelopen jaren dat de glashandel bestaat hebben wij niet stil gezeten , en telt de glashandel nu inmiddels 5 professionele medewerkers.

04

Piet Boersma Schilders
Actief in Wolvega (FR)
Tel: 0513-636154

 Heerenveen
(+9km)

04

Extra informatie:
Beglazing Dubbelglas, enkel glas, veiligheidsglas, spiegels, maar ook glas voor uw koelkast, uw lantaren of uw salontafel. Glas is er in vele soorten en diktes. Aan glas in een tuinhuisje worden andere eisen gesteld dan aan glas in een fabrieksruimte, kantoor of schoolgebouw. Piet Boersma Schilders informeert u graag over deze mogelijkheden en waar nodig schakelen we een specialist in. Is het soort glas, de dikte en het object bekend dan wordt een offerte gemaakt.

05

Bouwsma Schildersbedrijf
Actief in Wolvega (FR)
Tel: 06 - 30652445

 Heerenveen
(+10km)

05

Extra informatie:
Beglazing Het gebeurt nog wel eens dat een ruit stuk gaat of dat beglazing vervangen moet worden. Het zetten van glas is altijd nauw verbonden geweest met schilderwerk. Immers, wanneer glas vervangen wordt moeten kozijnen vaak even bijgewerkt worden. De verschillende soorten glas die wij leveren zijn van duurzame kwaliteit en beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Samen met u kunnen we kijken welke beglazing het beste gebruikt kan worden.

06

Balink Glas & Aluminium
Actief in Wolvega (FR)
Tel: 0513-622488
Jaren werkzaam: 98 jaar
56
werknemers

 Heerenveen
(+12km)

06

Extra informatie:
Balink Glas & Aluminium heeft een leidende positie in Nederland als innovatieve topleverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Onder de items Glas en Aluminium laten wij u exact zien wat wij op dit vakgebied voor u kunnen betekenen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wolvega (FR) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wolvega (FR) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×