logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Wormer


Overzicht glaszetters Wormer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf C. van Essen & Zn.
Dorpstraat 389, Wormer
Tel: 075-6427460

 Wormer
(+2km)

01

02

Paardekooper Glas Service BV
Actief in Wormer
Tel: 075-6703108

 Wormerveer
(+2km)

02

Extra informatie:
30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten Alles wat maar met glas-service, glasherstel of aanpassing van uw glas te maken heeft: Paardekooper staat klaar. Daarbij kunt u ook denken aan glas in huis, zoals douchewanden, binnendeuren, glazen hekwerken, glas in lood en nog veel meer. Paardekooper-Glasservice B.V. heeft vakkennis voor alle soorten glas en de installatie daarvan! Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden met HR++ isolatieglas.

03

Kracht Krommenie VOF
Actief in Wormer
Tel: 075-6281894
Jaren werkzaam: 52 jaar
1
werknemer

 Krommenie
(+3km)

03

Extra informatie:
Al meer dan 100 jaar is Kracht Krommenie een begrip in Zaanstad en omstreken op het gebied van Schilderwerk en Glas. Als AF Erkend Schilders-glas en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Die garantie krijgt u zwart op wit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de ‘Vereniging Eigen Huis’. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jarenlang plezier van hebt.

04

Glasservice de Zaan
Actief in Wormer
Tel: 075-6147133
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Wormerveer
(+2km)

04

Extra informatie:
Uw glasservice Wilt u uw enkele beglazing laten vervangen door dubbel glas? Bij Glasservice de Zaan bent u dan aan het juiste adres. Onze glaszetters zijn zeer deskundig op het gebied van beglazing en bieden u een uitgebreide glasservice. Wij zorgen ervoor dat u kunt besparen op uw energiekosten. Maar met dubbel glas verlaagd u niet alleen de korsten van uw energie. U zult ook minder last hebben van omgevingsgeluiden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wormer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wormer en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×