logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Woubrugge

Overzicht glaszetters Woubrugge

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Gesman BV Bouwglas Glazenbouwstenen
Actief in Woubrugge
Tel: 0172-422261

 Alphen aan den rijn
(+4km)

01

Extra informatie:
Bouwglas Gesman BV is al meer dan 35 jaar importeur en specialist voor uw glasblokken en glazen bouwstenen. Wij verkopen de beste kwaliteit van de bekende merken Seves Solaris Vetroarredo en Vitrablok. Indien u geïnteresseerd bent in glazen bouwstenen dan helpen wij u graag verder. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd even bellen of een afspraak maken. Wij leveren aan de bouwmaterialenhandel, aannemers en particulieren. Open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17:00uur Als

02

Glasreparatie Hans van Vliet
Actief in Woubrugge
Tel: 0172-603787

 Ter aar
(+6km)

02

Extra informatie:
Glasreparatie Hans van Vliet in Ter Aar in Zuid Holland. Schilderwerk buiten en binnen.

03

Construverre BV
Actief in Woubrugge
Tel: (0)71 5896882

 Leiderdorp
(+8km)

03

Extra informatie:
Construverre BV biedt een ruime keuze aan glazen binnendeuren, die voor u op maat worden gemaakt. Het voordeel van een glazen deur is naast het ruimtelijke effect, de extra toetreding van daglicht in uw vertrekken. De technische mogelijkheden zijn legio: u kunt bijvoorbeeld kiezen uit blank, gekleurd of matglas en ook het beslag kan in allerlei afwerkingen en stijlen uitgevoerd worden. Wij hebben in ons assortiment deuren voor stompe- of opdekkozijnen, maar ook doordraaiende- en schuifdeuren.

04

Glasberg Glashandel
Actief in Woubrugge
Tel: 071-5224669

 Leiden
(+9km)

04

05

Glastoepassingen Vidre
Actief in Woubrugge
Tel: 071-5218055

 Leiden
(+10km)

05

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

06

Schildersbedrijf Labrujere BV
Actief in Woubrugge
Tel: 071-5313269

 Leiden
(+11km)

06

Extra informatie:
Schildersbedrijf Labrujere in Leiden doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd. Behalve in binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glaswerk en wandafwerking. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgen wij dat u als klant tevreden zult zijn over onze werkzaamheden. Doordat Schildersbedrijf Labrujère BV een relatief klein

Bent u een glaszetter uit Woubrugge of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Woubrugge en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×