logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Woudenberg


Overzicht glaszetters Woudenberg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kaltro Glas BV
Landaasweg 10, Woudenberg
Tel: 033-2858888
Jaren werkzaam: 20 jaar
2
werknemers

 Woudenberg
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL glas lid SVG AF erkende glaszetter

Extra informatie:
Welkom bij Kaltro Glas Wij leveren en plaatsen alle soorten glas in woningen en bedrijven. Ons assortiment omvat enkel glas, hardglas (ook in kleur gespoten), gelaagd veiligheidsglas, brandwerend glas, isolatieglas, hardglazen wanden en deuren, glas in lood-ook ingebouwd in isolatieglas-, spiegels, tafelbladen, douchewanden.

02

Glasservice Jan van de Pijpekamp
Actief in Woudenberg
Tel: 06-20624651
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Leusden
(+4km)

02

Extra informatie:
Jan van de Pijpekamp - Glasservice - Leusden Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dit in combinatie met een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Wanneer Jan van de Pijpekamp het glaswerk in uw huis of bij uw bedrijf verzorgt gebeurt dit met de grootst mogelijke zorg en bent u verzekerd van een prima resultaat. U krijgt deskundig advies, de mogelijkheden worden uitvoerig met u besproken, waarna u vervolgens een gedetailleerde offerte zult ontvangen.

03

Duinkerke glasservice
Actief in Woudenberg
Tel: 033 - 277 46 29

 Scherpenzeel
(+4km)

03

Extra informatie:
Sinds het najaar van 2009 zijn wij uw specialist voor glas en spiegels in Scherpenzeel en omgeving. Wij leveren vrijwel alle glassoorten. Het ventileren van huizen/kantoren is essentieel voor de gezondheid van zowel het gebouw als de inwoners of gebruikers daarvan.Wij leveren DUCO ventilatiesystemen die toepasbaar zijn in zowel houten, aluminium en kunststof kozijnen

04

SO GlasExpert
Actief in Woudenberg
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Leusden
(+6km)

04

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Woudenberg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Woudenberg en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×