logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Wouw


Overzicht glaszetters Wouw

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bouwbedrijf Ren
Biezenstraat 39, Wouw
Tel: 06-29001204

 Wouw
(+4km)

01

Certificering / branche organisatie:
Lid van Bouwend Nederland

Extra informatie:
Bouwbedrijf René de Jong… tot in de puntjes Je kunt er als opdrachtgever vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is als bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf René de Jong in de Biezenstraat uit Wouw. Kwaliteit, vakmanschap en service staat hoog in het vaandel bij het door René en zijn vrouw Ilse professioneel geleide bedrijf, waarvan het werkgebied voornamelijk in West-Brabant ligt, maar als het nodig is ook daarbuiten.

02

HvZ schilderwerken
Actief in Wouw
Tel: 0165-567119

 Oud gastel
(+7km)

02

Extra informatie:
HvZ Schilderwerken Glaswerken HvZ Schilderwerken is bekwaam in het plaatsen van zowel enkel glas als dubbelglas. Soorten beglazing waar wij veel mee werken: -Isolerende beglazing -Enkele beglazing -Gelaagde beglazing -(doorvalbeveiliging) -Brandwerende beglazing -Dakbeglazing -Zonwerende beglazing ...

03

Cloïn Schilderwerken
Actief in Wouw
Tel: 0164 237421

 Bergen op zoom
(+8km)

03

04

Tholen Glas
Actief in Wouw
Tel: 0166-606734

 Tholen
(+12km)

04

Extra informatie:
Tholen Glas is een jonge en innovatieve onderneming, gespecialiseerd in allen soorten beglazing en verdeler van Heat Mirror beglazing in Nederland. Tholen Glas is voor u als particulier en voor bedrijven, de glashandel met een uitgebreid product aanbod. Als glashandel/ glasspecialist zijn wij actief in geheel Zuid- West Nederland. Tevens bieden wij u de service aan om ook het glas te plaatsen.

05

Glasservice J.Kapitein
Actief in Wouw
Tel: 0165-383979

 Sprundel
(+14km)

05

Extra informatie:
Glasservice J.Kapitein BV bestaat sinds 1988. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een echt familie bedrijf Glasservice J. Kapitein VOF . Wij zijn VCA gecertificeerd en zijn gespecialiseerd in zowel binnen als buiten beglazing zowel regionaal als nationaal. Wij zijn een bedrijf dat zijn vak verstaat en na jaren ervaring beschikken wij over de juiste kennis en kwaliteit. Wij werken zowel voor bedrijven, projecten als voor particulieren.

06

Glashandel van Veldhoven
Actief in Wouw
Tel: 0651207967

 Ossendrecht
(+15km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel van Veldhoven Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas, kozijnen (kunststof, hout en aluminium) en voorzetramen. Wat is het verschil tussen ramen, kozijnen en glas? Ramen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. De beste ramen zijn sfeervol, isolerend, én zorgen voor ventilatie. Kozijn, raam en ruit: de verschillen Kozijnen, ramen en ruiten zijn termen die vaak door elkaar worden gebruikt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wouw of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wouw en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×