logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zaandam


Overzicht glaszetters Zaandam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaswacht Zaanstreek
Zomerdijk 26, Zaandam
Tel: 075-6173396

 Zaandam
(+3km)

01

Extra informatie:
Glaswacht Zaanstreek BV bestaat sinds 23 maart 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot een professionele organisatie. Wij leveren glas in verschillende diktes en kleuren, glazen balustrades, glazen wanden, deuren en trappen, beloopbaar glas, douchecabines en douchewanden, spiegels en spiegelwanden, glas-in-lood ramen en gestraald glas.

02

Schilders- & Glaszettersbedrijf John Metz
Jan Bonekampstraat 94, Zaandam
Tel: 06 54 243 323

 Zaandam
(+1km)

02

Extra informatie:
John Metz is het adres voor: -Onderhoudsschilderwerk -Binnen schilderwerk -Glaszetten -Wandafwerking -Houtrotreparatie -Klein timmerwerk -Latex spuiten Werkwijze na 1ste contact. Na een afspraak met u te hebben gemaakt komen wij een vrijblijvend offertebezoek brengen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw wensen worden besproken, alle maten worden deskundig opgemeten,en uw schilderwerk wordt grondig op gebreken geinspecteerd.

03

De Glasspecialist
Actief in Zaandam
Tel: 020 - 412 60 60

 Amsterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
De Glasspecialist Glashandel is het adres voor glas en alle toebehoren, bezoek onze winkel en bekijk de mogelijkheden met glas. De meeste glassoorten zijn uit voorraad leverbaar, dus korte levertijd. Met ons eigen machinepark, hanteren wij korte levertijden met scherpe prijzen. Heeft u vragen, neem contact met ons op.

04

Paardekooper Glas Service BV
Actief in Zaandam
Tel: 075-6703108

 Wormerveer
(+5km)

04

Extra informatie:
30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten Alles wat maar met glas-service, glasherstel of aanpassing van uw glas te maken heeft: Paardekooper staat klaar. Daarbij kunt u ook denken aan glas in huis, zoals douchewanden, binnendeuren, glazen hekwerken, glas in lood en nog veel meer. Paardekooper-Glasservice B.V. heeft vakkennis voor alle soorten glas en de installatie daarvan! Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden met HR++ isolatieglas.

05

Finishing 4 schilderwerken
Actief in Zaandam
Tel: 06 2555 8753

 Landsmeer
(+6km)

05

Extra informatie:
Glas in lood Finishing 4 en onze partners verzorgen restauratie en reparatie van glas in lood. Wij herstellen uw glas in lood-ramen in hun oude glorie. Met de juiste reparatietechnieken wordt uw glas in lood raam weer de blikvanger in uw huis. Informeer ook naar de mogelijkheden voor nieuwe glas in lood ramen. Wij helpen u bij een ontwerp, speciaal op maat voor uw woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende informatie.

06

Schildersbedrijf C. van Essen & Zn.
Actief in Zaandam
Tel: 075-6427460

 Wormer
(+7km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zaandam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zaandam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×