logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Zaltbommel


Overzicht glaszetters Zaltbommel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas & Verf van Maastrigt
Gamerschestraat 16, Zaltbommel
Tel: 0418-512330
Jaren werkzaam: >100 jaar
3
werknemers

 Zaltbommel
(+1km)

01

Extra informatie:
Glasservice, vakkundig en snel Glasservice is van oudsher ons specialisme. En dat we daar goed in zijn blijkt wel uit de vaste servicecontracten die we hierin hebben met diverse woningcorporaties binnen de regio’s Bommelerwaard en ‘s-Hertogenbosch. Maar ook voor particulieren staan we graag paraat. Niets zo vervelend als een kapotte ruit in uw woning of bedrijfsruimte. Los van de schade komt hierbij ook de veiligheid in het gedrang.

02

Glasservice Glorius
Actief in Zaltbommel
Tel: 06 22 82 48 36
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Rossum
(+6km)

02

Extra informatie:
GLASSERVICE GLORIUS Gespecialiseerd in glas Glasservice Glorius houdt zich voornamelijk bezig met het leveren en plaatsen van de meest voorkomende glassoorten. Ook kunnen wij het herstel van uw glasschade verzorgen, wij hebben echter geen 24-uurs service. Zie “Onze producten” wat wij u allemaal aan glas en aanverwante artikelen kunnen leveren,

03

Schildersbedrijf Poulisse
Actief in Zaltbommel
Tel: 0418-632223
Jaren werkzaam: 18 jaar
10
werknemers

 Velddriel
(+7km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Poulisse Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Of het nu gaat om schilderwerk, behangen of het plaatsen van glas. Moderne technieken zoals spuiten en het repareren van houtrot is voor ons dagelijks werk. Wilt u eens kennismaken of heeft u vragen neem dan contact met ons op.

04

Ridderhof Schildersbedrijf
Actief in Zaltbommel
Tel: 0345 65 12 78
Jaren werkzaam: 3 jaar

 Deil
(+9km)

04

Extra informatie:
Glas of Glasschade Ridderhof Schildersbedrijf levert en plaatst alle soorten, maten en vormen glas. Zo kunt u kiezen uit dubbel of enkel glas maar ook uit figuurglas of veiligheidsglas. Ook kunt u bij ons terecht voor schades. Bij glasschade wordt zo snel mogelijk nieuwe beglazing geplaatst of zorgen wij voor een tijdelijke voorziening.

05

Zomers Glas, Rolluiken & Zonwering
Actief in Zaltbommel
Tel: 06-12663418
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Geldermalsen
(+10km)

05

Extra informatie:
Wij leveren Glas, Rolluiken, Zonwering en Horren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor ons staat de persoonlijke service en kwaliteit voorop bij het leveren van onze producten. Henri heeft jarenlange ervaring in de zonweringbranche en het plaatsen van glas en kitwerkzaamheden en kan u een (passend) advies geven op maat wat voor uw persoonlijke situatie mogelijk is.

06

Franken Van den Broek schilderwerken
Actief in Zaltbommel
Tel: 06-29571599

 's-hertogenbosch
(+11km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zaltbommel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zaltbommel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×