logo
glaszetter achtergrond

Glas & Verf van Maastrigt

Glas & Verf van Maastrigt

Glas & Verf van Maastrigt
Gamerschestraat 16, Zaltbommel
Tel: 0418-512330

Extra informatie

Glasservice, vakkundig en snel

Glasservice is van oudsher ons specialisme. En dat we daar goed in zijn blijkt wel uit de vaste servicecontracten die we hierin hebben met diverse woningcorporaties binnen de regio’s Bommelerwaard en ‘s-Hertogenbosch. Maar ook voor particulieren staan we graag paraat. Niets zo vervelend als een kapotte ruit in uw woning of bedrijfsruimte. Los van de schade komt hierbij ook de veiligheid in het gedrang. Een snelle en veilige oplossing is dan gewenst.

Snelservice

Belt u met onze ‘snelservice’, dan zijn we vlot ter plekke en zorgen voor een adequate oplossing. Soms is dit in eerste instantie tijdelijk, maar het liefst zorgen we dat u gelijk weer permanent zorgeloos kunt genieten van uw woon- of werkruimte. Ook hier geldt: optimale service en persoonlijk advies met een glimlach.

Over Glas & Verf van Maastrigt

Glas & Verf van Maastrigt is sinds jaar en dag de creatiefste verf- en behangspeciaalzaak in de Bommelerwaard. Naast de verkoop van onze uitgebreide verf- en behangcollectie van alle gangbare kwaliteitsmerken en onze woonaccessoires, geven we u graag deskundig advies op het gebied van inrichting en styling.

Glasservice is onze tweede tak van sport. Voor diverse woningcorporaties, maar ook voor particulieren staan we graag paraat. Bij alles wat we doen geldt: optimale service en persoonlijk advies met een glimlach.

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:3
Actief sinds:01 januari 1886
Rechtsvorm:Vennootschap onder firma
SBI-code:47522 (Winkels in verf, verfwaren en behang)
Sector:Groot- en detailhandel, reparatie van auto's
Vestigingsnummer:000015584801

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glas & Verf van Maastrigt