logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Zeist


Overzicht glaszetters Zeist

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Furster van Tellingen
Laan van Vollenhove 826, Zeist
Tel: 030 - 695 45 04

 Zeist
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasassortiment Ook kunt u eveneens bij ons terecht voor uw glaswerk. Glas is er in vele soorten en wordt toegepast voor allerlei doeleinden. Schildersbedrijf Furster van Tellingen is uw specialist die u met raad en daad van dienst kan zijn. Een greep uit het glasassortiment dat Schildersbedrijf Furster van Tellingen u kan leveren: • Float glas • Isolerende beglazingen (in vele combinaties) • H.

02

Van Ede Glas B.V.
Actief in Zeist
Tel: 035-6016055
Jaren werkzaam: 41 jaar
7
werknemers

 Soesterberg
(+5km)

02

Extra informatie:
Over Van Ede Glas Van Ede Glas is in 1983 opgericht door Jan Pierre van Ede. Van Ede Glas is een professioneel glasbedrijf. Wij zijn dagelijks actief met opmeten, calculeren en uitvoeren van grote, maar ook kleine glasopdrachten. Ons team van ervaren professionals is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

03

Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik VOF
Actief in Zeist
Tel: 030-6562838
Jaren werkzaam: 22 jaar
5
werknemers

 Bunnik
(+4km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Politiekeurmerk voor velig wonen AF-erkend OnderhoudNL Meer met minder energie

Extra informatie:
Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF is een onderhoudsbedrijf dat de mogelijkheid biedt om werkzaamheden te combineren. Dit voorkomt onnodige moeite en verwarring als er meerdere werkzaamheden gedaan moeten worden door verschillende bedrijven. 10SGA heeft al meer dan 25 jaar praktijkervaring in het vak.

04

Van der Meij Totaalonderhoud
Actief in Zeist
Tel: 0343 533 338

 Bunnik
(+4km)

04

Extra informatie:
Glaszetbedrijf Besparing in energie! Het jongste bedrijfsonderdeel van Van der Meij Totaalonderhoud is het Glasbedrijf. Dit onderdeel omvat de in- en verkoop van alle soorten glas alsmede het plaatsen ervan in kozijnen. Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het rendabel zijn om in verwarmde vertrekken enkelglas te laten vervangen door isolerendglas. Dubbele beglazing bespaart energie, verhoogt het wooncomfort en werkt inbraakwerend.

05

Glasvast Glaszettersbedrijf
Actief in Zeist
Tel: 0343 - 702211
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Austerlitz
(+6km)

05

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf GlasVast Glaszettersbedrijf GlasVast is gevestigd in Austerlitz. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van glas in monumentale gebouwen door exclusief monumentenglas. Behoudens monumentenglas hebben wij ook jarenlange ervaring met diverse soorten isolatieglas en de reparatie van glas in lood. Tijdens de werkzaamheden constateer ik met regelmaat dat isolatieglas niet altijd op de juiste manier is gezet, dit zal op termijn altijd voor problemen gaan zorgen.

06

Schildersbedrijf H & H
Actief in Zeist
Tel: 06 46 32 73 93

 Houten
(+9km)

06


Glaszetters Zeist

Als je glas wilt laten vervangen in Zeist, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Zeist. Je kunt online zoekmachines gebruiken of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van het glas. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals het type glas dat je wilt vervangen, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied waar het glas vervangen moet worden toegankelijk en schoon is. Verwijder eventuele obstakels en zorg ervoor dat meubels of andere objecten die in de weg kunnen staan, worden verplaatst.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter het oude glas verwijderen en het nieuwe glas plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens het vervangen, zodat je eventuele vragen kunt stellen of specifieke instructies kunt geven.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of het nieuwe glas correct is geplaatst, goed past en geen beschadigingen heeft. Meld eventuele problemen direct aan de glaszetter.

Zorg ervoor dat je een ervaren en professionele glaszetter kiest om ervoor te zorgen dat het glas correct en veilig wordt vervangen. Vraag ook naar de garantie op het geleverde werk en de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zeist of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zeist en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×