logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zelhem


Overzicht glaszetters Zelhem

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Karel Riewald glas- en schilderwerken
Hengeloseweg 60, Zelhem
Tel: 0314 80 43 78

 Zelhem
(+3km)

01

Extra informatie:
Isolatieglas / glasherstel Glas plaatsen is ook een onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Het plaatsen van HR++ beglazing is actueel, naast natuurlijk de breukruiten die regelmatig ergens hersteld moeten worden. Door het gebruik van eigen glasvervoer kan ik snel een glasschade herstellen. Ook wordt de laatste jaren steeds vaker bestaande beglazing vervangen door HR++ beglazing, al dan niet uitgevoerd als veiligheidsglas.

02

Benschop Glas
Actief in Zelhem
Tel: 0314 - 344550

 Doetinchem
(+9km)

02

Extra informatie:
Over ons Specialist in isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel Benschop Glas is met bijna 50 jaar ervaring dè specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. Al sinds 1967 houdt Benschop Glas in Doetinchem zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorporaties bijgekomen.

03

Frank Leneman glas- en Schilderwerken
Actief in Zelhem
Tel: 06-53318325

 Varsseveld
(+11km)

03

Extra informatie:
Glas Wij leveren glas en plaatsen het ook voor u. Wij leveren alle glassoorten, zoals HR++, Wienersprossen maar ook dubbelglas met eenzijdig gefigureerd glas of glas in lood. Wij kunnen zelfs glas leveren dat zichzelf reinigt via een speciale coatinglaag. Informeer naar de mogelijkheden.

04

Janssen Schildersbedrijf
Actief in Zelhem
Tel: 0315-241286

 Varsseveld
(+12km)

04

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedijf Janssen verzorgt alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing. Wij zoeken met u naar de oplossing die helemaal is toegesneden op uw situatie. Gaat het om beglazing voor een woning of een bedrijfsgebouw? Wilt u optimaal comfort én een maximale be-sparing op energiekosten? Welke voorwaarden stelt u aan de inbraakvertragende of brandwerende eigenschappen? Zodra glashelder is wat uw eisen en wensen zijn, geven wij een advies over de juiste glassoort.

05

Schildersbedrijf Henk Jansen
Actief in Zelhem
Tel: 0315-681206
Jaren werkzaam: 91 jaar
3
werknemers

 Ulft
(+14km)

05

Extra informatie:
Sinds 1932 voor al uw schilderwerk binnen en buiten / en ook voor al uw glaswerkzaamheden , zoals HR++ isolatieglas / natuurlijk horen ook het behangwerk en verdere wandafwerking bij onze werkzaamheden / wij zijn een bedrijf met korte lijnen naar timmer metsel en loodgieterswerk / dus de afspraken zijn snel gemaakt / voor zowel particulieren als bedrijven

06

Rosendaal SchilderGroep
Actief in Zelhem
Tel: 0316-532350
Jaren werkzaam: 15 jaar
53
werknemers

 Beek
(+15km)

06

Extra informatie:
Beglazing Vaak is er bij schildersprojecten ook vraag naar beglazing. Rosendaal SchilderGroep is dagelijks bezig met het zetten van glas. Of het nu gaat om kleine of grote glasprojecten, onze professionele glaszetters komen graag bij u langs. Zij plaatsen op een veilige en professionele manier diverse soorten glas én in alle maten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zelhem of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zelhem en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×