logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Zenderen


Overzicht glaszetters Zenderen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glastechniek Olthof
Hoofdstraat 65, Zenderen
Tel: 074-2669099
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Zenderen
(+1km)

01

02

Van Essen Glas BV
Actief in Zenderen
Tel: 0546-852476
Jaren werkzaam: 24 jaar
11
werknemers

 Almelo
(+5km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Van Essen Glas in Almelo. Van Essen Glas houdt zich sinds 1994 bezig met vele werkzaamheden op het gebied van glas voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren en plaatsen vrijwel alle soorten glas voor nieuwbouwwoningen, renovatiewerkzaamheden, buitenbeglazing voor kantoren en industriële objecten en binnenbeglazing voor gebouwen en woningen.

03

Wiga Glashandel & Montage
Actief in Zenderen
Tel: 0546-576984
Jaren werkzaam: 20 jaar
2
werknemers

 Almelo
(+6km)

03

Extra informatie:
Wiga Glashandel & Montage Wiga Glas te Almelo is bij uitstek uw glasspecialist in heel Nederland. Begonnen in 2003 en vooral gericht op nieuwbouw en het luxere segment bouw. Ook particulier werk en vervangen van enkel glas naar b.v. dubbelglas, aan en verbouw enz. Door de ruime ervaring, servicegerichtheid en kwaliteit zorgen wij altijd voor de beste glas oplossingen.

04

Ten Brummelhuis BV
Actief in Zenderen
Tel: 074-2771851

 Hengelo
(+7km)

04

Extra informatie:
Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken Welkom bij Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken. Op onze site laten we zien wat wij allemaal doen en wat wij in huis hebben. Kortom, Ten Brummelhuis BV is het juiste adres op het gebied van afwerking. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een grote verandering doorgemaakt. Onze showroom Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de woninginrichting.

05

Mulder Schilders
Actief in Zenderen
Tel: 0546-871525

 Almelo
(+8km)

05

Extra informatie:
De vele mogelijkheden van beglazing wij maken het helder voor u De functie van beglazing in gebouwen – van woonhuis tot kantoorpand – verschilt enorm. Van helder zicht tot zonwering en van beveiliging tot isolatie of een combinatie ervan: glas heeft een groot aantal eigenschappen. Mulder Vastgoedonderhoud kent niet alleen alle ins en outs als het om schilderwerk gaat, ook over beglazing beschikken we over alle kennis.

06

Schildersbedrijf J.G. Nijhuis
Actief in Zenderen
Tel: 074-2917806
Jaren werkzaam: 54 jaar
3
werknemers

 Hengelo
(+9km)

06

Extra informatie:
J G M Nijhuis Schildersbedrijf is een professionele en gedegen schilder uit Hengelo Ov. Ons veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor. Ons schildersbedrijf bestaat sinds 1969 en is een gerenommeerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zenderen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zenderen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×