logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Zevenhuizen (ZH)


Overzicht glaszetters Zevenhuizen (ZH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Elswijk Glas v.o.f.
Koning Willem-Alexanderlaan 5, Zevenhuizen
Tel: 0180-634242
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 Zevenhuizen
(+1km)

01

Extra informatie:
WIE ZIJN WIJ? Al bijna 20 jaar zijn we voor zowel bedrijven als particulieren hét adres voor alle soorten glas. Enkel glas in uw woning vervangen door isolerend dubbel glas? Of een geheel bedrijfspand voorzien van veiligheidsglas of brandwerend glas? Alles kan, geen opdracht is te klein of te groot. En omdat we alleen werken met hoogwaardig glas en materialen van Nederlands fabricaat, is één ding glashelder: u kunt altijd vertrouwen op de best denkbare kwaliteit.

02

Solid-Glass
Nijverheidscentrum 16, Zevenhuizen
Tel: 0180 - 444 516
Jaren werkzaam: 16 jaar
2
werknemers

 Zevenhuizen
(+1km)

02

Extra informatie:
Glasschade lossen wij zo snel mogelijk voor u op Heeft u glasschade? Bel of mail ons voor aanvraag van een offerte. Een eventuele noodreparatie voeren wij zo spoedig mogelijk voor u uit. Gelijktijdig meten wij de nieuwe ruiten in, bestellen wij het glas en worden de ruiten aansluitend zo spoedig mogelijk geplaatst. Verbeter de isolatie van uw woning Streeft u naar een betere isolatie van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

03

Glashandel NESSELANDE
Actief in Zevenhuizen (ZH)
Tel: 010 - 2601575
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Rotterdam
(+4km)

03

04

Glas en Schilderwerken Zwanenburg
Actief in Zevenhuizen (ZH)
Tel: 06-51007710
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Waddinxveen
(+5km)

04

Extra informatie:
Peter Zwanenburg Peter Zwanenburg is een ervaren en enthousiaste expert in glaszetten, schilderen en behangen. Na jarenlang voor een bedrijf gewerkt te hebben is hij voor zichzelf begonnen. Peter komt uit Waddinxveen en u kunt hem via het hiernaast getoonde nummer bereiken. Glaszetten Uiteraard kan ik voor u glas leveren en zetten in de standaard maten, maar ook op maat snijden van glas is mogelijk.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zevenhuizen (ZH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zevenhuizen (ZH) en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×