logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zeeland > Zierikzee


Overzicht glaszetters Zierikzee

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasfiks International Glasrenovatie
Industrieweg 42-008, Zierikzee
Tel: 0111-414941
Jaren werkzaam: 26 jaar
1
werknemer

 Zierikzee
(+1km)

01

Extra informatie:
We realiseren ons niet altijd dat de wereld er zonder glas heel anders uit zou zien. Glas wordt op allerlei manieren toegepast. Functioneel bijvoorbeeld voor in woningen, boten en auto’s. u moet er niet aan denken dat er geen spiegels waren geweest…. Uw glas beschermt u, maar wat beschermt uw glas? Onder de microscoop bekeken heeft glas een ruw oppervlak, vergelijkbaar met een kraterlandschap met pieken en dalen.

02

APON v.o.f. Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Visstraat 9, Zierikzee
Tel: 01 11 417576

 Zierikzee
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas Plaatsen Van een enkel raam tot complete schuifpui. Wij plaatsen alle typen glas. Van enkelglas, veiligheidsglas tot het sterk isolerend HR++ glas. Wij kunnen dit zelfs plaatsen in monumentale panden.

03

Zeeuwse Glashandel
Actief in Zierikzee
Tel: 0113-376350
Jaren werkzaam: 12 jaar
2
werknemers

 Wissenkerke
(+14km)

03

Extra informatie:
Over Ons Zeeuwse Glashandel De Zeeuwse Glashandel is opgericht door Fred. Met de expertise van de Zeeuwse Glashandel wordt menig klant, in de Zeeland en Omstreken, op de juiste manier bediend. De Zeeuwse Glashandel heeft tevens een locatie in Kamperland en Wissenkerke, waar u meer dan welkom bent.

04

Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV
Actief in Zierikzee
Tel: 0113 – 64 93 61
Jaren werkzaam: 53 jaar
11
werknemers

 Goes
(+16km)

04

Extra informatie:
Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf met meer dan een eeuw ervaring in het verwerken van alle voorkomende verf- en glasproducten. Wij hebben ruime ervaring in zowel het onderhouden van allerlei objecten, als in renovatie en nieuwbouw. Particulieren, bedrijven, stichtingen, gemeenten, instellingen; diverse opdrachtgevers behoren al jaren tot onze vaste klantenkring.

05

Schildersbedrijf Van Koppen
Actief in Zierikzee
Tel: 0187-681236
Jaren werkzaam: >100 jaar
9
werknemers

 Ouddorp
(+18km)

05

Extra informatie:
Beglazing Is een van uw ruiten kapot? Of tocht het in uw woonkamer omdat uw kantelraam een ruit met enkelglas heeft? Ook voor beglazingswerkzaamheden belt u Schildersbedrijf Van Koppen. Maak een telefonische afspraak, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om het nieuwe glas te zetten. Binnen de kortste keren is het weer lekker warm bij u thuis.

06

Roegiers glas
Actief in Zierikzee
Tel: 0113 577221
Jaren werkzaam: 30 jaar
15
werknemers

 Heinkenszand
(+20km)

06

Extra informatie:
WAAROM ROEGIERS GLAS Roegiers glas is het grootste glasmontagebedrijf van Zuidwest Nederland. Een professioneel glasbedrijf met ca. 30 medewerkers verzorgen dagelijks glasherstel met onze 24-uurs dienst voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en groot vastgoedbezitters/beheerders. Bij een calamiteit staan wij in Zeeland binnen 1,5 uur bij u voor de deur.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zierikzee of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zierikzee en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×