logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Zoetermeer


Overzicht glaszetters Zoetermeer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Zoetermeerse Glashandel BV
Edisonstraat 71, Zoetermeer
Tel: 079-3314031
Jaren werkzaam: 53 jaar
7
werknemers

 Zoetermeer
(+2km)

01

Extra informatie:
De Zoetermeerse Glashandel B.V. Al ruim 50 jaar is de Zoetermeerse Glashandel B.V. dé specialist op het gebied van glas in de regio. Het bedrijf is in 1971 opgericht door Ben van den Heuvel en in 2012 overgenomen door Ben Weerheim en Raymonda van Oirsouw. Naast het bedrijf zijn ook de jarenlange ervaring, deskundigheid en medewerkers overgenomen en zijn we nog steeds dé specialist op het gebied van glas in de regio.

02

Schildersbedrijf de Koning
Tahiti 19, Zoetermeer
Tel: 079-8886580

 Zoetermeer
(+3km)

02

Extra informatie:
Glasservice Wij voeren ook diverse glaswerkzaamheden uit. Of u nu een enkelglas ruit heeft die u door dubbelglas wilt laten vervangen, of uw hele woning wilt voorzien van HR++ beglazing, dit is voor ons geen probleem. Wij werken hiervoor nauw samen met een glascentrale. Ook is het mogelijk om via ons uw glas-in-lood ramen te laten restaureren en in isolerend dubbelglas te laten zetten, zodat deze weer als nieuw zijn.

03

Schildersbedrijf De Groot
Olof Palmelaan 3C, Zoetermeer
Tel: 079 260 00 93

 Zoetermeer
(+3km)

03

Extra informatie:
Diverse mogelijkheden op het gebied van beglazing Behalve schilderen, behangen en stuken kunnen wij ook zorgen voor de beglazing in uw woning of kantoorpand. Ramen zijn natuurlijk eigenlijk onmisbaar in een pand. Bovendien zorgen ze ervoor dat u wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals wind, regen en andere weersomstandigheden. Ook houden ramen in uw woning veel geluid tegen, zeker als er gebruik wordt gemaakt van dubbel glas.

04

Schildersbedrijf Soeterbroek
Actief in Zoetermeer
Tel: 015-3699346

 Nootdorp
(+7km)

04

Extra informatie:
Glas en spiegels Ook voor het vervangen van (isolerende) beglazing , bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en veel kleine tot middelgrote projecten uitgevoerd. Wij kunnen een groot aanbod aan glas leveren en plaatsen: -isolatieglas: HR+ en HR++ ...


Glaszetters Zoetermeer

Als je ruiten wilt laten vervangen in Zoetermeer, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Zoetermeer die gespecialiseerd zijn in het vervangen van ruiten in woningen en bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Zoetermeer of Glaszetter Zoetermeer om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele vervanging van de ruiten.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Zoetermeer benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het vervangen van ruiten en kunnen je helpen met de benodigde glasreparatie of -vervanging. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Verzekering: Als de ruitbreuk gedekt wordt door je verzekering, kun je contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen je informeren over het proces van het indienen van een claim en je mogelijk doorverwijzen naar een glasbedrijf of een netwerk van gecontracteerde glaszetters.

TIPTip: Bij het kiezen van een glasvervangingsdienst is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt laten plaatsen, zoals enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zoetermeer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zoetermeer en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×