logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zoetermeer


Overzicht glaszetters Zoetermeer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Zoetermeerse Glashandel BV
Edisonstraat 71, Zoetermeer
Tel: 079-3314031

 Zoetermeer
(+2km)

01

Extra informatie:
De Zoetermeerse Glashandel B.V. Al ruim 50 jaar is de Zoetermeerse Glashandel B.V. dé specialist op het gebied van glas in de regio. Het bedrijf is in 1971 opgericht door Ben van den Heuvel en in 2012 overgenomen door Ben Weerheim en Raymonda van Oirsouw. Naast het bedrijf zijn ook de jarenlange ervaring, deskundigheid en medewerkers overgenomen en zijn we nog steeds dé specialist op het gebied van glas in de regio.

02

Haaglanden Glas
Actief in Zoetermeer
Tel: 070 260 0013

 Den haag
(+7km)

02

Extra informatie:
Kies voor Haaglanden Glas Waarom kiest u voor Haaglanden Glas? Met 22 jaar werkervaring, onder aan de spreekwoordelijke ladder begonnen, en met een stopmes in de hand opgeklommen, is Haaglanden Glas nu een gevestigde naam in Den Haag en omgeving. Mede dankzij de specialisatie in het vervangen van enkel glas door HR++ isolatieglas. Ervaring en vakmanschap gaan hand in hand. U kunt 24-uur per dag bij ons terecht, ook met vervelende schades.

03

Glashandel W W van Aken
Actief in Zoetermeer
Tel: 071-5614410

 Voorschoten
(+8km)

03

Extra informatie:
W W van Aken Glashandel is een begrip in Voorschoten en omgeving. Al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven waar u terecht kunt van het kleinste ruitje tot het grootste project. Na alweer een paar jaar aan de Starrenburglaan 17 zijn wij druk bezig met het inrichten van onze showroom.

04

Solid-Glass
Actief in Zoetermeer
Tel: 0180 - 444 516

 Zevenhuizen
(+9km)

04

Extra informatie:
Glasschade lossen wij zo snel mogelijk voor u op Heeft u glasschade? Bel of mail ons voor aanvraag van een offerte. Een eventuele noodreparatie voeren wij zo spoedig mogelijk voor u uit. Gelijktijdig meten wij de nieuwe ruiten in, bestellen wij het glas en worden de ruiten aansluitend zo spoedig mogelijk geplaatst. Verbeter de isolatie van uw woning Streeft u naar een betere isolatie van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

05

Glascentrale Midden Holland B.V.
Actief in Zoetermeer
Tel: 0172 - 219 040

 Hazerswoude-dorp
(+10km)

05

Extra informatie:
Glascentrale Midden Holland Uw onafhankelijke glasspecialist Glascentrale Midden Holland heeft voor elke vraag naar beglazing de juiste oplossing. Met onze specialistische kennis over veiligheid, brandvertraging, zonwering, energiebesparing en zelfs energieopwekking komen wij altijd tot een glashelder advies. Elke ochtend rijden de bedrijfsbussen met onze glasspecialisten naar de meest uiteenlopende projecten: van de beglazing van een nieuwbouwproject tot de plaatsing van een glazen trap.

06

De Haagsche Glashandel bv
Actief in Zoetermeer
Tel: 070-3471434

 Den haag
(+11km)

06

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
De Haagsche Glashandel is een snel en dynamisch bedrijf dat alle soorten glas en kunststof levert en plaatst, met een 24-uurs dag/nacht en weekend servicedienst. Wij zijn gespecialiseerd in glas, glasbewerking en kunststof. De Haagsche Glashandel is importeur van alle soorten glas, kunststofplaten, isolatieglas, hardglas, deuren, puien, wanden, panelen en veiligheidsbeglazing, brandvertragende beglazing en spiegelwanden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zoetermeer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zoetermeer en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×