logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuidbroek


Overzicht glaszetters Zuidbroek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszetbedrijf R.H. Jager
Beneluxweg 52/54, Zuidbroek
Tel: 0598-392868

 Zuidbroek
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij R H Jager Glasservice aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het bijwerken van een verrot kozijn. Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u R.

02

Reisiger Glas en Schilderwerken
Actief in Zuidbroek
Tel: 0598-632920

 Veendam
(+6km)

02

Extra informatie:
Al bijna 30 jaar is Reisiger Glas- en Schilderwerken een veelzijdig, herkenbaar en erkend bedrijf. Sinds 16 jaar zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf dat wil zeggen dat: - Iedereen binnen ons bedrijf op de hoogte is van het uitsluiten of minimaliseren van risico's op de werkvloer. - Alle materialen 1x per jaar door onze eigen gecertificeerde keurmeester gekeurd, deze keuringen voeren wij ook uit voor andere bedrijven en instellingen.

03

Schildersbedrijf Jan Schrik
Actief in Zuidbroek
Tel: 06 - 23944916

 Veendam
(+7km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Jan Schrik Sinds 1985 zit het schilderen in het bloed. En dat zie je terug in onze projecten. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs staat op nummer 1 en daarom maakte Jan een bewuste keuze om zijn eigen bedrijf te beginnen. In maart 2008 is Schildersbedrijf Jan Schrik ontstaan. Elke schilderklus, groot of klein, Jan Schrik maakt uw woning en bedrijfspanden weer helemaal mooi.

04

Glasatelier Honebeek
Actief in Zuidbroek
Tel: 0598-631344

 Veendam
(+8km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Glasatelier Honebeek Glasatelier Honebeek is al lange tijd gevestigd te Veendam, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van glas-in-loodramen en door onze vakmanschap en creativiteit zijn wij in staat om met restauratie uw oude glas-in-loodpanelen weer in oude glorie te herstellen. Op deze manier hebben wij al veel nieuwe glas-in-loodramen geplaatst, maar ook restauratie van glas-in-lood behoort tot de mogelijkheden.

05

De Kostwinder Schilders Groep BV
Actief in Zuidbroek
Tel: 0598-394591

 Kolham
(+9km)

05

Extra informatie:
Over ons 59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

06

EK-Schilderwerken
Actief in Zuidbroek
Tel: 0597-422050

 Winschoten
(+11km)

06

Extra informatie:
Welkom op de website van EK-Schilderwerken! Bent u op zoek naar een Schilder voor uw woning of bedrijfspand? Voor buiten en/of binnen? Of bent u op zoek naar een goed adres voor glaswerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres! EK_Schilderwerken uit Winschoten biedt een breed scala aan mogelijkheden, waarover wij u graag willen informeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zuidbroek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zuidbroek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×