logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen > Zuidbroek


Overzicht glaszetters Zuidbroek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszetbedrijf R.H. Jager
Beneluxweg 52/54, Zuidbroek
Tel: 0598-392868

 Zuidbroek
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij R H Jager Glasservice aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het bijwerken van een verrot kozijn. Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u R.

02

Reisiger Glas en Schilderwerken
Actief in Zuidbroek
Tel: 0598-632920
Jaren werkzaam: 12 jaar

 Veendam
(+6km)

02

Extra informatie:
Al bijna 30 jaar is Reisiger Glas- en Schilderwerken een veelzijdig, herkenbaar en erkend bedrijf. Sinds 16 jaar zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf dat wil zeggen dat: - Iedereen binnen ons bedrijf op de hoogte is van het uitsluiten of minimaliseren van risico's op de werkvloer. - Alle materialen 1x per jaar door onze eigen gecertificeerde keurmeester gekeurd, deze keuringen voeren wij ook uit voor andere bedrijven en instellingen.

03

Schildersbedrijf Jan Schrik
Actief in Zuidbroek
Tel: 06 - 23944916

 Veendam
(+7km)

03

Extra informatie:
Glaszetter Schildersbedrijf Jan Schrik voor een professionele glaszetter Heeft u behoefte aan een professionele glaszetter? Benader dan de vakkundige glaszetters van Schildersbedrijf Jan Schrik. Door onze grote ervaring en kennis kunnen wij zeer efficiënt en met vakmanschap uw glaszetten. Wij kunnen zowel enkel glas als dubbel glas plaatsen en leveren in alle vormen en maten die u wenst.

04

Glasatelier Honebeek
Actief in Zuidbroek
Tel: 0598-631344
Jaren werkzaam: 1 jaar
2
werknemers

 Veendam
(+8km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Glasatelier Honebeek Glasatelier Honebeek is al lange tijd gevestigd te Veendam, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van glas-in-loodramen en door onze vakmanschap en creativiteit zijn wij in staat om met restauratie uw oude glas-in-loodpanelen weer in oude glorie te herstellen. Op deze manier hebben wij al veel nieuwe glas-in-loodramen geplaatst, maar ook restauratie van glas-in-lood behoort tot de mogelijkheden.

05

De Kostwinder Schilders Groep BV
Actief in Zuidbroek
Tel: 0598-394591
Jaren werkzaam: 59 jaar
25
werknemers

 Kolham
(+9km)

05

Extra informatie:
Over ons 59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

06

EK-Schilderwerken
Actief in Zuidbroek
Tel: 0597-422050

 Winschoten
(+11km)

06

Extra informatie:
Beglazing Naast binnen- en buitenschilderwerk is allround schildersbedrijf Komies ook gespecialiseerd in het zetten van glas en het uitvoeren van reparaties in geval van glasschade. Voor zowel kleine als grote projecten bieden wij een passende werkwijze bij beglazing, of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zuidbroek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zuidbroek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×