logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Zuidland


Overzicht glaszetters Zuidland

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Het Nieuwe Noorden
Kerkweg 37-B, Zuidland
Tel: 0181-638 171
Jaren werkzaam: 78 jaar
4
werknemers

 Zuidland
(+1km)

01

Extra informatie:
Sinds 1940 expert in glas ‍Glashandel Het Nieuwe Noorden is een bedrijf dat zich in 1940 vestigde als glas in lood atelier. Tot op de dag van vandaag zijn wij actief in de glasbranche. Met werkzaamheden als het plaatsen van isolatieglas, het zandstralen van glas, het boren en slijpen van glas en het maken van glas in lood, zijn wij allround op het glasgebied.

02

Glas Correct
Actief in Zuidland
Tel: 06 4120 8647
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+5km)

02

03

Meertens Glas
Actief in Zuidland
Tel: 0181-616273
Jaren werkzaam: 28 jaar
2
werknemers

 Geervliet
(+5km)

03

Extra informatie:
Het was René Meertens die in 1995 met het glasbedrijf begon. Vijf jaar later sloot Hans Nieuwpoort zich als glascompagnon bij hem aan. De klanten van Meertens Glas en Schilderwerken bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten. Meertens Glas en Schilderwerken verzorgt de vakkundige reparatie van glas en zet ook glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden.

04

Aplex Schildersbedrijf
Actief in Zuidland
Tel: 06-47968648

 Spijkenisse
(+7km)

04

Extra informatie:
Glas zetten Glas laat u zetten door Aplex uit Spijkenisse! Wij verstaan ons vak. Aplex is er voor wie zoekt naar iemand die glas kan zetten in Spijkenisse en wijde omgeving. Maar Aplex is méér: een totaalbedrijf dat schildert, glas zet en houtrot repareert. Bij ons zijn uw ruiten, kozijnen en verfwerk in goede handen! Want wat gebeurt er met de glaslatten? Die moeten vakkundig geverfd worden. En die houtrot vlak onder het glas? Dat moet gerepareerd worden.

05

De Vierseizoenen Schildersbedrijf
Actief in Zuidland
Tel: 0614 392250

 Hoogvliet rotterdam
(+8km)

05

Extra informatie:
Glaswerk­zaamheden De 4 Seizoenen Schilders voorziet al uw ramen van het juiste glas. Wij zetten HR++ glas, verschillende soorten isolatieglas en enkele beglazing. Wij adviseren u wat voor uw pand de meest geschikte mogelijkheden zijn en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit. Op het gebied van glas bent u bij De 4 Seizoenen Schilders aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen allerlei soorten glas.

06

Brielse Glashandel
Actief in Zuidland
Tel: 0181-414182
Jaren werkzaam: 4 jaar
6
werknemers

 Vierpolders
(+10km)

06

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zuidland of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zuidland en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×